HomeStiri Mondene Raluca Bădulescu şi-a etalat corpul la piscină

Raluca Bădulescu şi-a etalat corpul la piscină

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,6K views
Raluca-Bădulescu-şi-a-etalat-corpul-la-piscină-4 in Stiri Mondene

Au trecut cinci ani de când Raluca Bădulescu şi-a schimbat viaţa atunci când a făcut operaţia de micşorare a stomacului.

Raluca Bădulescu şi-a etalat corpul la piscină 4

A slăbit mai bine de 70 de kilograme şi după câteva operaţii estetice de îndepărtare a pielii rămase în exces, arată fenomenal. Nimeni nu a crezut că o să spună vreodată despre Raluca Bădulescu faptul că este o silfidă, dar chiar este.

Raluca Bădulescu şi-a etalat corpul la piscină 1

Raluca a fost întotdeauna o femeie excentrică, dar, de când a reuşit să slăbească, se pare că nimic nu îi stă în cale. Odată cu venirea sezonului cald, Raluca nu lipseşte de la piscină. Nu se sfieşte să aleagă costume de baie dintre cele mai deosebite.

Raluca Bădulescu şi-a etalat corpul la piscină 3

Raluca Bădulescu este unul dintre juraţii emisiunii „Bravo, ai stil!”. De când a slăbit, blonda se simte extraordinar şi consideră operaţia la care a apelat ca fiind o minune:

Raluca Bădulescu şi-a etalat corpul la piscină

„Mă bucur mult că la 40 de ani mă pot numi şi eu «frumuseţe». Mai avem de lucru, întotdeauna e loc de mai bine. (…) Silueta mea este superbă. Îmi pare rău că am dat în mania lăudatului de sine, dar mă bucur şi eu mult că am slăbit şi trebuie să spun… da, da, da, da, mă iubesc!

Sinceră să fiu, acestă operaţie este o minune, pentru că îţi permite să te bucuri de toate minunăţiile culinare posibile, în cantităţi mici, dar totuşi să te bucuri. Pentru că altfel, ce ar fi viaţa fără o prăjiturică? Cum ar fi să mâncăm toată viaţa o bucată de pui fiert şi o salată?! Uite că acestă operaţie îţi permite să mănânci puţin, să gusti din toate şi să arăţi ca o floare!”

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed