Home Stiri Raluca Moianu, despre împăcarea cu fostul soț: „Nu e niciun secret că noi suntem niște oameni care s-au iubit foarte mult!”

Raluca Moianu, despre împăcarea cu fostul soț: „Nu e niciun secret că noi suntem niște oameni care s-au iubit foarte mult!”

autor Elena Yvette
583 views 1 minute timp de citit

Fosta prezentatoarea a emisiunii „Iartă-mă”, Raluca Moianu, a apărut la un eveniment monden în compania fostului soț. Lumea a rămas surprinsă, așa că Raluca a trebuit să dea câteva explicații presei.

raluca-moianu-si-fostul-sot-620x413

În urmă cu câțiva ani, vedeta a fost surprinsă de paparazzi în pădure, în timp ce se săruta cu un cameraman, fiind căsătorită la acea vreme. Cei doi au divorțat, însă continuă să aibă o relație foarte bună.

„Noi suntem părinții Marei și o să fim părinții Marei întotdeauna, suntem într-o relație foarte bună. Lumea ne întreabă dacă ne-am împăcat, dar nu ne-am certat niciodată ca să ne împăcăm. Nu e niciun secret că noi suntem niște oameni care s-au iubit foarte mult, s-au scris la un moment dat foarte multe lucruri aiurea, ne-am iubit foarte mult și probabil că o să rămânem într-o relație extraordinar de bună, că vom fi sau nu vom fi în continuare un cuplu, asta până la urmă e numai treaba noastra. Dar uite, în seara asta, suntem împreună”, a declarat, pentru Libertatea, Raluca Moianu.

Sursa foto: libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies