Home Stiri Mondene Raluca Pastramă, declaraţii despre presupusul amant

Raluca Pastramă, declaraţii despre presupusul amant

autor Mirela
1,K views

Raluca şi Pepe au divorţat oficial. Acum, aceasta a decis să dea cărţile pe faţă, sătulă de acuzaţiile care i se aduc. Raluca susţine că nu i-a fost infidelă soţului ei şi că tot ceea ce s-a spus până acum a fost o minciună.

„Ca să se lămurească şi acest aspect. Apropo şi de chestia asta cu tata, s-a scris că, vezi Doamne, tata este supărat pe mine că l-am înşelat eu pe Pepe.

Niciodată în vecii vecilor, amin! În primul rând, eu nu l-am înşelat pe Pepe şi, în al doilea rând, tata, în viaţa lui, şi dacă l-aş fi înşelat, tata nu ar fi zis chestia asta. Indiferent ce ar fi, moartă, coaptă şi îndiferent în ce stadiu aş fi, sunt copilul lui, mai presus de orice pe faţa pământului. Asta aşa, ca să închidem şi subiectul ăsta. În legătură cu relaţia dintre ei, nu are ce relaţie să mai existe, atât timp cât noi nu mai formăm o familie, nu s-au certat, nu sunt discuţii, nu s-a certat absolut nimeni cu nimeni”, a spus aceasta, pentru cei de la Antena Stars.

Mai mult decât atât, Raluca a avut ceva de spus şi despre Pepe, declarând că sunt suficient de maturi cât să lase deoparte neînţelegerile dintre ei, pentru fetele lor. „Ca să fiu sinceră, ştii ce i-am spus? I-am spus că urmează să discutăm despre contractul Rosei de la şcoală, ce va fi din septembrie, asta a fost discuţia. Suntem doi părinţi care au grijă de copiii lor în continuare. Îndiferent ce ar fi, o să ne purtăm amiabil şi politicos unul cu celălalt, cum am spus, pentru copiii mei.

Îţi dai seama că bucuroasă nu pot să fiu, că niciun om nu pleacă la drum şi nu se căsătoreşte ca să se despartă, mai ales cu doi copii la mijloc. Asta a fost să fie. Dumnezeu ne-a ajutat, ne aşază viaţa cum ştie El mai bine şi mergem înainte pentru copiii noştri.

Înţelegerea noastră parentală: avem jumătate–jumătate. În acordul parental, 50 la mine, 50 la el, pentru că aşa am stabilit de la bun început. Una peste alta, noi avem copii mici. Fetele, dacă vor să stea mai mult la mine, stau mai mult la mine, dacă, într-o zi, când vor ele la tatăl lor, le duc la tatăl lor, adică e şi la voinţa lor şi totul spre binele lor. Oricum, ele stau mai mult la mine; în principiu, la mine, că Rosa stă la grădiniţă, pe Maria o duc dimineaţa la şcoală.

Multe aberații. Asta cum că mi-am dat eu copiii. Păi, eu îmi dau mâinile şi copiii nu mi-i dau. Niciodată în viaţa asta, să audă toată presa din România şi toată lumea să audă treaba asta, că eu îmi tai mâinile şi picioarele şi copiii mei niciodată nu-i dau. Ca să se înţeleagă treaba asta. (…) Oricum, pe mine nu mă interesează aberaţiile astea cu băieţi, cu ce vorbesc lumea şi nişte apropiaţi, pentru mine nu există aşa ceva. Nu am stat niciodată să comentez chestii de genul acesta, nu mă interesează. Pentru mine, oamenii ăştia sunt egali cu zero, nu există. Eu am viaţa mea personală”, a adăugat fosta soţie a lui Pepe, pentru sursa menţionată anterior…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed