Home Stiri Raluca Podea a dat-o în judecată pe Brigitte: „Oameni fără scrupule și valori”

Raluca Podea a dat-o în judecată pe Brigitte: „Oameni fără scrupule și valori”

autor Buinoschi Andreea
162 vizualizari

Raluca Podea a dat-o în judecată pe Brigitte Pastramă, după ce, mai multe zile, și-au aruncat acuzații grave una alteia. Sătulă de ceea ce spune soția lui Florin Pastramă despre ea, Raluca a apelat la instanță, vrând ca Brigitte să plătească după ce i-a pătat imaginea.

„Eu nu am de-a face cu acest scandal. Nu mă înteresează, nu mă privește. Nu este adevarat, toată lumea știe, eu am o relație foarte bună cu fratele lui, cu Relu și cu soția lui, nu mi se pare normal să îmi bage copilul în discuții de genul. Dacă merg la ei în vizită nu înseamnă că fac un complot împotriva lor. Sunt niște aberații, nu are nicio dovadă. Este un război, am tot încercat să fug, lumea a început să mă judece. De fiecare dată când faci astfel de acuzații trebuie să ai probe. Ea nu are nicio probă, ce visează noaptea, a doua zi face”, a declarat acuzatoarea.

„În ultima vreme, ați observați cu toții că am fost și sunt, în continuare, ținta unor atacuri media extrem de violente. Persoanele în cauză fac numeroase afirmații calomnioase la adresa mea, cu orice ocazie, fără sa aibă dovezi și fără să se gândească la consecințele celor afirmate.

Înțeleg nevoia disperată de audiență a unor cupluri „celebre”, însă audiența și celebritatea nu se face cu orice preț.

Înțeleg ca bunul-simt și limita decenței sunt greu de înțeles și de acceptat, iar adevărul reprezintă o anormalitate însă, pentru mine, încă mai reprezintă valori, dacă acest cuvânt mai are vreo însemnătate pentru cei care lansează atacuri la adresa mea.

Ma simt nevoită, în aceste condiții, să mă adresez autorităților competente, deoarece dreptul la propria imagine nu îmi poate fi încălcat de diverse persoane, mânate de frustrări și avide de audiență. Până la urma, înainte de toate, sunt mama unui copil care are tot dreptul să nu asiste la acest spectacol sinistru, orchestrat de oameni fără scrupule și valori”, a fost mesajul Ralucăi, postat pe pagina sa de Facebook.

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies