HomeStiri Raluca Podea și Florin Pastramă, logodnă anulată. „Totul e terminat! Mi-e silă de Florin”

Raluca Podea și Florin Pastramă, logodnă anulată. „Totul e terminat! Mi-e silă de Florin”

autor Negriu Elena
1,4K views 2 minute timp de citit

Raluca Podea a rupt logodna cu Florin Pastramă, după ce bărbatul a apărut în ipostaze tandre cu Briggite Sfăt în cadrul emisiunii Ferma.

8

Revoltată peste măsură, frumoasa blondă a luat această decizie radicală, și anume de a se despărți de Florin Pastramă, fapt care a șocat pe toată lumea.

„Totul e terminat! Mi-e silă de Florin. Nici nu mai vreau să aud de el. Consider că nu meritam așa ceva. Am momente când îmi vine să fac urgie. Până și copilul meu mi-a reproșat de ce a trebuit să apară în viața noastră un astfel de bărbat care ne-a pus pe toți într-o situație dificilă. Aștept să revină acasă, să clarificăm unele lucruri și atât. Nu mai avem nimic. Relația noastră s-a terminat”, a spus Raluca Podea, citată de Cancan.

Se pare că blonda dă semne de apropiere față de tatăl copilului său, fostul ei soț.

„Eu cu tatăl lui David am rămas în relații bune. Cu toate că el se află implicat în altă relație, de dragul copilului nostru noi păstrăm legătura. De fiecare dată când avem nevoie, ne ajutăm reciproc. Exact așa s-a întâmplat și în urmă cu câteva zile, atunci când am avut ceva probleme cu mașina”, a declarat aceasta…

O sursă anonimă din cadrul emisiunii Ferma a făcut declarații despre situația actuală dintre Florin Pastramă și Briggite Sfăt:

„Sunt extrem de apropiați. Nu știu cu exactitate ce se întâmplă între ei, dar pot să bag mâna în foc că este mult mai mult decât ceea ce se vede. Între ei este ceva cu siguranță. Florin nu mai are iubită, iar Brigitte pare că a uitat că era logodită înainte de emisiune. E clar, ei se plac și cred că formează un cuplu, pe bune, nu doar de fațadă. Oricum, între ei au fost și momente mai fierbinți decât ceea ce se vede la televizor, asta știu sigur, am și văzut. Nu m-ar mira deloc să iasă de acolo logodiți…”

Surse: wowbiz.ro, cancan.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed