HomeStiri Raluca Tănase l-a părăsit pe iubitul său. Decizia este finală

Raluca Tănase l-a părăsit pe iubitul său. Decizia este finală

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views 3 minute timp de citit

Raluca Tănase și-a anunțat fanii că nu mai formează un cuplu cu fostul iubit și, mai mult decât atât, decizia ei este una finală. Emil a fost cel care a făcut-o fericită pentru o bună perioadă și chiar a crezut că va fi bărbatul lângă care își va petrece tot restul vieții. După ce s-au certat și s-au împăcat de mai multe ori, cei doi au pus punct relației.

12

„Fostul meu iubit m-a ajuta cu procesul de slăbire. Am trecut peste despărţire. Am rămas ok, suntem amici. Nu poţi rămâne prieten cu persoana pe care ai iubit-o. Nu aş putea să-l urăsc pentru că am ţinut foarte mult la el”, a declarat solista pentru cei de la Antena Stars.

Deși se despărțiseră de câteva luni, Denisa a crezut că o ultimă șansă ar fi decizia potrivită, doar că s-a înșelat. „M-am reîmpăcat, m-am despărțit. Telenovela vieții, dar de data este definitiv”, au fost cuvintele cântăreței.

13

În urmă cu cinci ani, interpreta a oferit un interviu pentru click.ro și a clarificat lucruri ce au vizat mai multe aspecte ale vieții sale: „Compromisuri mari nu am făcut. Poate că am cântat la un moment dat un anumit gen muzical, oarecum forțată de împrejurări, poate că ne-am îmbrăcat într-un fel anume pentru că nu aveam bani şi acceptam oferte de a face reclamă unor firme… dar astea sunt trecătoare. Dumnezeu ne-a ajutat mereu şi a fost alături de noi”.

14

„Profesia mi-a ocupat cam tot timpul, probabil nici nu am găsit omul potrivit, recunosc că sunt şi foarte pretențioasă. Nu mă mulţumesc cu oricine lângă mine. Gelozia vine din frustrare, atunci când eşti sigur pe tine, nu există gelozie. Și poate dacă gândesc aşa, înseamnă că n-am iubit niciodată cu adevărat. Ştiu că am 30 de ani şi că, în mod firesc, până la vârsta asta femeia ar trebui să aibă soţ şi copii. Îmi plac copiii însă nu mă grăbesc. Muncesc foarte mult şi mi-aş dori ca înainte de a face un copil să am măcar o perioadă de odihnă pentru mine”, a continuat concurenta Bravo ai stil!…

Sursa

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed