Home Stiri Raluca Zenga, dezvăluiri despre divorțul de Walter: „Un copil capricios și răsfățat”

Raluca Zenga, dezvăluiri despre divorțul de Walter: „Un copil capricios și răsfățat”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 742 views 2 minute timp de citit

În urmă cu mai multe luni, Raluca și Walter Zenga au decis să divorțeze. Conform celor de la GSP, Raluca este, în prezent, în Dubai, unde încearcă să treacă peste despărțirea de tatăl copiilor ei, bărbatul care i-a fost alături aproape două decenii.

„Cât despre gelozie, acum, că am scăpat de excesul nesănătos de care am suferit mulți ani la rând, îmi dau seama că este o adevărată otravă a sufletului. Curios, în cazul meu, partea toxică a geloziei a dispărut complet la nașterea primului nostru copil, Samira. A fost ca și cum o povară uriașă mi se ridicase de pe umeri și am putut vedea lucrurile mult mai limpede, fără a mă mai tortura cu scenarii imposibile din cauza geloziei. E bine, deci, că există vindecare!

Walter mi-a iertat multe și este mult mai înțelept decât mine în multe aspecte. Am impresia că, în relația cu mine, el a avut de-a face de multe ori cu un copil capricios și răsfățat, dar a dat mereu dovadă de tact și răbdare și m-a iubit pentru exuberanța și energia mea”, a spus Raluca în urmă cu ceva vreme.

Mai mult decât atât, antrenorul vrea ca întregul proces de divorț să se termine cât mai repede, deoarece își dorește să uite tot ceea ce s-a întâmplat. „Aș vrea să șterg anul 2020 din viata mea. Am învățat foarte multe lucruri despre mine și despre lume. Și am învățat că este cel mai rău atunci când ești dezamăgit.

Am stat în Italia în perioada de izolare, la Cagliari. Am învățat că, dacă te simți bine cu tine, ai câștigat tot în viața asta. Încerc să mă simt bine azi. Azi este cel mai important. Timpul este cel mai frumos cadou pe care ni-l oferă viața”, a spus Walter Zenga pentru cei de la PRO TV.ro…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies