HomeStiri Mondene A rămas inconștientă într-un tren și s-a trezit la spital. Iată ce mesaj a găsit ulterior!

A rămas inconștientă într-un tren și s-a trezit la spital. Iată ce mesaj a găsit ulterior!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
A-rămas-inconștientă-într-un-tren in Stiri Mondene

O tânără londoneză în vârstă de 27 de ani, pe nume Ellie Farnfield, avea obiceiul să călătorească de una singură cu trenul. Aceasta se tot stresa cu tot felul de gânduri legate de muncă, moment în care a leșinat.

A rămas inconștientă într-un tren

Fără să știe cum anume a ajuns acolo, femeia s-a trezit într-un spital și a descoperit și un bilet în care scria ce anume s-a petrecut cât ea a fost inconștientă.

Biletul era din partea celui care a salvat-o, acesta scriindu-i următoarele: „Eleanor. Sper că în momentul în care citești acest bilet să te simți mai bine. Ai căzut în tren și eu te-am găsit. E posibil să te fi rănit la picior, înainte să îmi dau seama că zaci pe jos. Scuze! De asemenea, îmi pare rău că nu am putut sta cu tine. Însă, ți-am luat o cafea pentru mai târziu și ți-am lăsat zece lire pentru a fi sigur că ajungi acasă. Scuze că nu am avut mai mulți bani. Sper că nu stai prea departe. Am sunat câțiva oameni din agenda telefonului tău. Îți doresc numai bine și sper să ai parte de o recuperare rapidă. Cu dragoste, Tom”…

Ellie a postat o fotografie cu biletul pe pagina ei de Facebook, solicitând ajutor din partea oamenilor ca să îl poată întâlni pe cel care a salvat-o. Din păcate însă, nu a reușit să dea de el, dar speră că va avea ocazia într-o bună zi să-l cunoască.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed