HomeStiri Mondene Ramona Bădescu se pregăteşte să facă ciorbă de peşte! Vezi pentru cine!

Ramona Bădescu se pregăteşte să facă ciorbă de peşte! Vezi pentru cine!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Ramona-Bădescu-se-pregăteşte-să-facă-ciorbă-de-peşte-Vezi-pentru-cine-1 in Stiri Mondene

Frumoasa Ramona Bădescu a anunţat că după ce-şi încheie turneul din Italia, se va întoarce în România să facă o „ciorbă de peşte”. Ramona Bădescu vrea să vină în România şi să petreacă o vacanţă adevărată împreună cu familia.

Ramona Bădescu se pregăteşte să facă ciorbă de peşte! Vezi pentru cine 1

„Eu, săptămâna asta, mă întorc în Italia, pentru că sunt în turneu cu band-ul meu din Napoli, în spectacolul «Pasiune». Mai am două etape în Calabria şi una în Sicilia, după care în iulie mă reîntorc şi programăm o vacanţă. Mi-ar plăcea să-i duc pe ai mei în Deltă. Nu am mai fost în Deltă de 32 de ani”, a declarat Ramona Bădescu pentru Libertatea.

Ramona Bădescu se pregăteşte să facă ciorbă de peşte! Vezi pentru cine

Se întâmplă foarte des să organizăm vacanţe exotice şi să lăsăm deoparte plaiurile mioritice care sunt cu adevărat impresionante. Unul dintre aceste locuri este şi Delta Dunării, unde Ramona Bădescu spune că nu a mai fost de 32 de ani.

De mult nu am mai fost şi mi-ar fi drag să mă duc acolo să fac o ciorbă de peşte. Am răbdare să merg şi la pescuit. Culmea, eu, care nu sunt răbdătoare, am învăţat în viaţă şi sfătuiesc pe oricine, dacă vrea să fie fericit, să înveţe să aibă răbdare”, a mai declarat Ramona Badescu…

Ramona Bădescu este o actriţă româncă ce trăieşte de foarte mulţi ani în Italia. Este iubita unui avocat celebru şi, la aproape 50 de ani, cei doi îşi doresc un copil.

Ramona Bădescu se pregăteşte să facă ciorbă de peşte! Vezi pentru cine 2

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed