Home Stiri Ramona de la Clejani, declarații acide despre frații ei vitregi: „Copii fără minte”

Ramona de la Clejani, declarații acide despre frații ei vitregi: „Copii fără minte”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 917 views 2 minute timp de citit

Ramona, fiica nerecunoscută a lui Ioniță de la Clejani, a apărut pentru prima dată la televizor cu ajutorul celor de la WOWBiz, după ce aceasta a mărturisit că nu are niciun ban și că tatăl său, celebrul artist de muzică de petrecere, nu vrea să o recunoască.

De doar câteva zile, s-a aflat că Fulgy, fiul faimosului cuplu, se afla sub influența substanțelor interzise, iar, în tot acest scandal, de partea lui Ioniță a trecut chiar Ramona, fiica pe care acesta ar fi respins-o de fiecare dată, potrivit spuselor sale. Aceasta a mărturisit că vârsta pe care cei doi copii o au, ambii fiind prinși sub influența substanțelor interzise, îi face să aibă un asemenea comportament iresponsabil.

Mai mult decât atât, Ramona a mai subliniat faptul că, din punct de vedere profesional, o duce foarte bine, reușind să îi calce pe urme tatălui său, onorariul său fiind unul foarte mare.

„Nu vreau să îl vorbesc de rău pe Fulgy. Mie, una, nu îmi place ce văd la televizor, în momentul de față, nu îmi place că sunt puși la colț de toată lumea și judecați de o țară întreagă. Eu apreciez numele acesta și îl respect foarte mult. Acum cânt și eu pe unde a cântat tatăl meu, pe 15.000- 20.000 de euro. Este o mândrie pentru mine lucrul acesta.

Sunt copii fără minte. Poate și eu aș fi făcut asta, dar nu îmi permit acest lucru, nu am banii lor. Sufăr pentru tata că trece prin asemenea lucruri, știu că nu este deloc ușor. Pe mine mă doare sufletul pentru el. În mine, mama nu a investit niciun cent, mi-a pus pe masă de mâncare și mi-a dat sfaturi bune, în viață, care să mă ajute”, a declarat Ramona, conform impact.ro, relatează playtech.ro…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies