Home Stiri Ramona Gabor, dezamăgită de tatăl său

Ramona Gabor, dezamăgită de tatăl său

autor Negriu Elena
1k views 2 minute timp de citit

Ramona Gabor locuiește în Dubai, dar a venit într-o scurtă vizită în România cu ocazia Sărbătorilor Pascale, pentru a fi alături de tatăl său, Emil Gabor, de cealaltă soră a ei, Alina, și de nepoții săi.

Frumoasa brunetă nu a fost însă încântată de ceea ce a găsit aici, mai exact, este dezamăgită că tatăl său nu are grijă de sănătatea sa și nici nu dă semne că dorește să își îmbunătățească stilul de viață, întrucât are probleme legate de consumul de alcool. Tânăra vrea să îl ajute, la fel și surorile ei, Alina și Monica, dar nu știu cum pot face acest lucru, având în vedere faptul că tatăl lor nu se simte motivat de a renunța la alcool.

„Din păcate, el nu face foarte bine, pentru că nu s-a dezis de obiceiurile lui vechi (n.r.: este alcoolic). Sunt foarte dezamăgită, pentru că nu are grijă de sănătatea lui. Mi-aș dori ca eu și surorile mele să facem mai mult pentru el, dar nu vedem o dorință a lui de a se schimba”, a declarat Ramona Gabor, citata de Click!.

„Se complace în situația în care este, îi place anturajul în care este, nu are grijă de sănătatea lui. Mă doare sufletul, pentru că nu e o persoană pe care mă pot baza. El este un tată care ne iubește foarte mult, e o plăcere când îl văd, când îl aud că ne spune: «Fetele lui tata, vă iubesc!», dar nu face nimic pentru el”, a adăugat bruneta.

Ramona Gabor a mers și la cimitir, pentru a aprinde lumânări la mormântul mamei sale…

„Am fost la mormântul mamei, am aprins lumânări în noaptea Învierii. Deși au trecut mulți ani de când am pierdut-o, eu nu conștientizez lucrul ăsta, o simt foarte aproape. Încă o visez pe mama și mi se arată foarte frumoasă, fragilă, o simt foarte aproape, mă răscolește pentru că mă trezesc și văd că nu e lângă mine, e foarte dureros!”, a mai declarat aceasta.

Sursa: spynews.ro, libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies