HomeStiri Mondene Ramona Olaru i-a șocat pe internauți: „Refuz să cred că e…”

Ramona Olaru i-a șocat pe internauți: „Refuz să cred că e…”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
Ramona Olaru i-a șocat pe internauți „Refuz să cred că e...” in Stiri Mondene

În anul 2013, pe când avea doar 23 de ani, Ramona Olaru se pregătea pentru rolul de asistentă TV. Aceasta a decis să își încerce norocul în cadrul emisiunii lui Dani Oțil a lui Răzvan Simion, cea la care a și ajuns în cele din urmă.

Recent, asistenta TV a mărturisit că își aduce aminte de prima sa apariție televizată și că nu îi este jenă de cum arăta, chiar dacă diferența este una uriașă față de cum arată în prezent.

Ramona Olaru i-a șocat pe internauți „Refuz să cred că e...” in Stiri Mondene„Refuz să cred că e aceeași femeie”, „Nu arată rău deloc. Că și-a făcut dantura, bravo ei, nu muncește degeaba”, „Arăta bine și pe atunci. Până la urmă, a lucrat la evoluția ei ca femeie”, „Tot frumoasă era, doar mai copilă”, „Arăta și arată bine, are tot ce îi trebuie pentru o femeie frumoasă”, au fost doar o parte dintre reacțiile oamenilor din mediul online.

De doar câteva luni, Ramona Olaru formează un cuplu cu Cătălin Cazacu, iar acesta pare să aibă intenții extrem de serioase în ceea ce o privește pe asistenta TV.

Ramona Olaru i-a șocat pe internauți „Refuz să cred că e...” in Stiri Mondene„Ne ajută faptul că ne cunoaștem de mult. Vinerea, când e ziua ei liberă, o iau, merg cu ea pe barcă, ne distrăm.

Îmi doresc o familie cu Ramona. I-am spus asta din prima secundă! Am reușit, mai nou, să mă trezesc și dimineața. Aud ceasul când sună, nu e un pat așa de mare.

Mi s-a modificat programul din cauza Ramonei. Pentru prima dată, m-am dus la ora 9 dimineața, duminica, la sală. A zis antrenoarea că am venit direct din club. Eu dormeam, de obicei, până la 13-14.

Ramona Olaru i-a șocat pe internauți „Refuz să cred că e...” in Stiri MondeneEu o iau și mâine, dar nu mă ia ea. Nu știu ce să zic, am înțeles că, odată cu trecerea timpului, te comporți diferit. La nunta mea, am zis că mă distrez. (…) Am călcat în străchini până la vârsta asta, încât nu mai am străchini. Mi-a ajuns. E foarte mișto ce se întâmplă acum”, a spus bărbatul pentru cei de la click.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed