Home Stiri Răspunsul dat de o bătrânică unui polițist este genial! Iată ce a spus aceasta când a fost întrebată de unde are sacul cu bani.

Răspunsul dat de o bătrânică unui polițist este genial! Iată ce a spus aceasta când a fost întrebată de unde are sacul cu bani.

autor Elena Yvette
588 views 2 minute timp de citit

Scena de mai jos pare a fi preluată dintr-o comedie de mare succes, însă se pare că totul este cât se poate de adevărat.

Răspunsul dat de o bătrânică unui polițist este genial

O bătrânică ce se plimba pe stradă cu doi saci mari de plastic a fost oprită de către un polițist care văzuse că dintr-un sac ieșeau bancnote de 20 de dolari.

Polițistul a spus „Doamnă, vă tot cad bancnote de 20 de dolari din sac!”

Răspunsul bătrânicii a fost următorul: „Serios? Fir-ar să fie! O să mă întorc pe unde am venit, să văd dacă îi mai găsesc”.

„Nu vă grăbiţi! Ia staţi puţin! De unde aveţi atât de mulţi bani? I-aţi furat, nu-i aşa?”, a spus poliţistul.

„Nu, cum să fac aşa ceva? Vedeţi dvs., casa mea este lângă un teren de golf. Mulţi dintre jucători vin la gardul meu şi îşi fac nevoile. Mi-au stricat florile! La un moment dat, m-am gândit: «De ce să nu-i fac să plătească?» Aşa că acum mă aşez lângă gard şi, când văd pe cineva «în acţiune», mă reped asupra tipului, îl înhaţ şi îi spun, pe un ton grav: «Te-am prins! Ori îmi dai 20 de dolari, ori te las fără…!»”, a răspuns bătrânica.

Polițistul a spus că i se pare oarecum echitabilă treaba, însă tot nu știa ce are în cel de-al doilea sac, așa că a întrebat-o…

Băbuța a spus, râzând: „Păi, să vedeți… Nu toți plătesc!”

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies