Raspunsul impresionant al unui baietel de 3 ani dupa ce copiii radeau de culoarea parului sau roscat


1830
loading...

Fiecare părinte își dorește fericire și sănătate pentru copilul lui, de aceea un copil care suferă indiferent de motiv este cel mai mare coșmar al unui părinte, mai ales atunci când este întrebat „ce nu este în regulă cu mine?”.

copil roscat

Printr-o situație similară a trecut și Lauren Russel, mama unui băiețel de trei ani care a fost numit în autobuz „hidos” din cauza părului său roșcat. Atât de tare a afectat-o pe Lauren acest incident încât s-a hotărât să îl facă public printr-o postare pe Facebook, rugându-i pe toți să distribuie mesajul ei mai departe.

Iată cum sună mesajul ei:

 Astăzi inima mea a fost strivită în două bucăți.

În autobusul nr. 12, am fost martoră a unei fapte pline de cruzime în adresa fiului meu de trei ani, din partea unui alt băiat de vreo 13 ani. Cu părere de rău, aceasta nu s-a întâmplat prima dată și știu că nu va fi nici ultima.

El este luat în derâdere de oameni de diferite vârste.

Și pentru ce? Că are părul roșcat. Fiului meu i s-a spus că cei de la asistență socială ar trebui să-l ia din cauza unei astfel de culori dezgustătoare a părului. 

După care băiatul respectiv s-a întors către prietenul său și a mai adăugat că dacă în familia sa s-ar naște un copil roșcat, el l-ar fi omorât.

Băiețelul meu are numai trei ani și s-a pierdut cu firea. Iar eu mă simt îngrozitor, fiindcă și eu am păr roșcat și știu cum e să fii victima unei astfel de batjocuri în copilărie.

Acum el tot timpul mă întreabă de ce nimănui nu îi place culoarea părului său.

M-a rugat să-i schimb culoarea părului pentru a fi pe placul oamenilor. Spune că vrea să fie ca fratele său, care nu are păr roșcat.

Simt cum inima îmi sângerează de fiecare dată când îmi spune așa.

Băiatul meu este atât de supărat, iar eu vreau cumva să-l consolez. Spun asta public deoarece știu că acest tip de oameni nesimțiți sunt în minoritate.

Vreau să-i arăt băiatului meu că în lume e mai mult bine decât rău.

Există oameni buni, grijulii și lipsiți de prejudecăți, care nu vor încerca niciodată să-și bată joc de el. De aceea, vă rog să distribuiți această postare, pentru ca lumea să vadă cât de minunat este fiul meu.

Vreau să îi arăt bunătatea acestei lumi, cu ajutorul Facebook-ului.

Nu poți să tachinezi un om din cauza culorii părului. Niciodată și pentru nimic. Mulțumesc…”

Fiecare copil este deosebit și minunat în felul său și nu merită să fie jignit sau batjocorit. Dă mai departe acest articol pentru a împiedica să se mai întâmple astfel de situații!

Citește și:  Drake colecționează genți pentru a i le oferi viitoarei soții

loading...