Home Stiri Mondene Răsturnare de situație! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat?

Răsturnare de situație! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat?

autor Mirela
954 views

Bianca Drăgușanu și-a pus fanii pe gânduri, după story-urile pe care le-a postat pe pagina sa de Instagram. Creatoarea de modă s-a filmat în timp ce fredona versurile unei manele, iar internauții s-au gândit că este un mesaj subtil pentru Alex Bodi.

În timp ce își poza noile creații, Bianca Drăgușanu dansa și fredona „Întoarce-te la mine, nu pot fără tine”. În ciuda faptului că în prezent are o relație cu Gabi Bădălău, cei care o umăresc s-au gândit că versurile îi erau adresate fostului ei soț, Alex Bodi.

Nu de puține ori, blondina s-a arătat extrem de deranjată de ceea ce Bodi și logodnica sa, Daria Radionova, i-au făcut. Fosta prezentatoare susține că a fost înșelată aproximativ un an, chiar dacă acum cei doi încearcă să prezinte întreaga situație în favoarea lor.

„În primul rând, despre cine vorbim? Este comic și amuzant! Vorbim despre niște persoane care vorbesc despre mine ca să se scrie despre ele. Ce părere să am despre o femeie care a fost amanta fostului meu soț, din luna februarie a anului 2020?

Mi se pare penibil cum o persoană care a trăit pe ascuns cu un bărbat căsătorit mai bine de jumătate de an să deschidă gura și să se pretindă ceva ce nu a fost, nu este și nu va fi. Nu-mi doresc asocierea cu aceste personaje penibile. Îmi este milă de ea, iar această comedie penibilă nu este circul meu. În favoarea ei ar fi fost bine să tacă, nu să se agațe ca o lipitoare de numele meu ca să apară la TV sau în ziar.

Eu sunt Bianca Drăgușanu de peste 14 ani de carieră și proiecte în TV. Eu apar pe numele meu și datorită numelui meu. Restul, ca ciupercile după ploaie. Repet, nu îmi doresc asocierea cu niște persoane cu care nu am tangențe. Adică vrea să fie o doamnă pe numele meu? Eu nu am discutat despre ce s-a întâmplat cu adevărat, pentru că eu nu vorbesc despre oameni inexistenți”, a spus Bianca în urmă cu ceva timp, pentru cancan.ro…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed