HomeStiri Mondene Razboi fara sfarsit intre Iulia Albu si fostul sot. Mihai Albu, o noua plangere penala

Razboi fara sfarsit intre Iulia Albu si fostul sot. Mihai Albu, o noua plangere penala

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
Razboi fara sfarsit intre Iulia Albu si fostul sot. Mihai Albu, o noua plangere penala

Iulia Albu nu are parte de liniste in ultimul timp. Aceasta are o plangere penala din partea fostului sot, designerul Mihai Albu. Motivul scandalului este fetita celor doi.

Mihai Albu a depus o plangere penala impotriva Iuliei Albu, deoarece aceasta nu respecta programul de vizitare a fetitei lor, iar designerul a decis sa ia masuri.

Mihai Albu a anuntat pe pagina personala de facebook ca a depus plangere penala impotriva fostei sale sotii, si a vrut sa se afle de la el adevaratele motive.

Razboi fara sfarsit intre Iulia Albu si fostul sot. Mihai Albu, o noua plangere penala

„Pentru corecta informare și din cauza faptului că la descinderea cu Poliția au fost mulți martori și mai mult ca sigur vor apărea reacții, am ales să fac următoarele precizări. Nu mi-aș fi dorit să ajung în situația în care sunt obligat să recurg la organele penale competente prin formularea unei plângeri penale împotriva mamei fiicei mele pentru nerespectarea repetată a Hotărârii Judecătorești privind programul meu de vizită cu Mikaela.

Avocata mea are in lucru această plângere penală și sper ca măcar în ultimul ceas mama Mikaelei să realizeze că prima persoană care are de suferit prin această atitudine este chiar fiica noastră. O Hotărâre Judecatorească trebuie respectată și nu in ultimul rând, interesul superior al minorului”, a scris Mihai Albu luni pe Facebook.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed