HomeStiri Mondene Razvan Fodor se lupta cu boala secolului, dar refuza medicamentele

Razvan Fodor se lupta cu boala secolului, dar refuza medicamentele

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/02/Razvan-Fodor-se-lupta-cu-boala-secolului-dar-refuza-medicamentele.jpg

Artistul Răzvan Fodor are o famlie aparent fericită. Este căsătorit din anul 2010 și împreună cu soția lui are o fetiță. Cu toate acestea, artistul a declarat că suferă de o formă de depresie și nu știe ce să mai facă.

Fodor a declarat că nici la psihoterapeuți nu mai are forță să mai meargă. Cu toate că își dorește foarte mult să treacă peste acestă pasă proastă, prezentatorul TV nu vrea să se trateze cu medicamente.

Răzvan Fodor suferă de depresie și anxietate

„Mă confrunt de șase luni cu o depresie moderată și o anxietate crescută. Nu cred că este din cauza vârstei. Am căutat soluții, am vorbit inclusiv cu un psihiatru, dar mi-este frică să mă îndrept în zona de medicamentație și prefer să merg în continuare pe remedii homeopate, ceaiuri, meditație și exerciții de respirație. Nu mai am răbdare, nu mai am toleranță să vorbesc cu psihoterapeuți pentru că am vorbit destul.

Vreau o scurtătură. Eu vorbesc zilnic cu Irina, cu prietenii apropiați, cu persoane care au trecut prin asta, dar mi-e greu să mă mobilizez. N-am motivație să fac sport, deși am un abonament care mă așteaptă de un an de zile să-l consum” – a declarat Răzvan Fodor în cadrul emisiunii „Love is Fun” de pe pagina de Facebook a revistei „A List Magazine”…

Specialiștii preconizează că în următorii ani depresia va fi a doua cauză de dizabilitate la nivel mondial după problemele cardiovasculare.

 

Sursa: click.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed