Răzvan Fodor vorbește despre căsnicia cu Irina: „E ceva groaznic”

Share

Recent, Răzvan Fodor a acordat un interviu pentru cei de la viva.ro și a vorbit despre relația pe care o are cu Irina Fodor. Se pare că relația dintre ei este una extrem de frumoasă, iar momentele tensionate care apar trec foarte repede, deoarece sunt conștienți că iubirea este cea care contează cu adevărat.

„Îmi pare rău să îți răspund și, probabil, o să îmi iau mult hate, dar certurile la noi în casă, după 11 ani de căsnicie și 14 de relație, sunt atunci când eu dau televizorul mult prea tare sau când eu mă supăr pe ea că nu îmi găsesc tricoul, șlapii sau adidașii roșii. Îți dai seama că, de la astea, care durează cinci-zece minute, nu e cazul ca cineva să cedeze primul. Noi ducem o viață domestică, doar noi cu noi, cu ai noștri, câțiva prieteni din copilărie de-ai mei și câteva cupluri din showbiz care sunt la fel de cuminți, decente și domestice ca noi.

Am lucrat în multe proiecte grele ca stil de muncă, număr de ore de filmare, consum, dar «Asia Express» a bătut tot pentru că am stat timp de 57 de zile fără ele, fără telefon și informații despre ele. De fapt, primeam doar mici update-uri din partea echipei că s-a luat legătura cu ele și e totul bine acasă, iar Irina era înștiințată că eu sunt în continuare bine. A fost ceva înfiorător să nu auzi măcar un minut vocea copilului sau a soției. E ceva groaznic! Pentru mine, cel puțin, a fost… Doamne ferește!

Pe de altă parte, mi-am dorit de atât de mult timp o familie, încât, atunci când am găsit persoana potrivită, mi-am dat seama că ea este și pot să fac acest pas cu ea. Din acel moment, a apărut un alt noroc: am dat nu doar de persoana potrivită, ci de cea care s-a mulat perfect, care își dorea aceleași lucruri ca și mine.

Ne dorim aceleași lucruri, aceleași vacanțe, mâncăm aceleași lucruri, avem aceleași plăceri și hobby-uri, iar dacă toate acestea sunt în ADN-ul familiei, nu au cum să nu funcționeze. Noi amândoi suntem liber profesioniști, adică azi muncim, mâine nu, astfel că am învățat să gestionăm fiecare ban care ne intră în casă”, a spus Răzvan Fodor, pentru cei de la viva.ro…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news