Home Stiri Răzvan Fodor vorbește despre viața de familie

Răzvan Fodor vorbește despre viața de familie

autor Buinoschi Andreea
201 vizualizari

Răzvan Fodor a fost invitat, de curând, în cadrul unui podcast și a vorbit, printre altele, și despre schimbările care au apărut în viața lor, odată cu nașterea fetei.

„Am avut niște ani în care am stat mai mult acasă cu copilul, și eu, și Irina. Aveam amândoi câte două proiecte de colaborare. Adică eu aveam 45 de zile de filmare de la un alt post de televiziune și Irina avea 20 de zile de filmare și apoi alte 30 de zile altădată. Nu pot să spun că ne dădeau banii afară din casă.

După cei doi ani în care Irina n-a mai muncit așa și eu am avut altfel de proiecte, copilul a uitat că mama lui s-a dus la muncă vreodată. Copilul nostru i-a spus Irinei că nu își aduce aminte că mami a muncit. Deși, până pe la cinci ani, Irina a lucrat într-o emisiune TV. De când a născut, s-a angajat acolo. Copilul a crezut că mami venea la opt seara acasă, că pleca în delegație”, a spus Răzvan Fodor în cadrul podcast-ului lui Speak, fostul coleg din Asia Express.

Proiectele de televiziune ale lui Răzvan Fodor continuă și, în urmă cu ceva timp, acesta a anunțat că urmează să prezinte o nouă emisiune ce se anunță a fi extrem de interesantă.

„Fiecare generație are un nume, în cazul meu, născut în 1975, fac parte din generația Y. Copiii născuți după 2010 sunt generația Alpha și se spune că ei fac parte din generația care va schimba lumea, așa că am fost curioși să aflăm dacă ce spun statisticile este adevărat. Și mă bucur să raportez că ceea ce am văzut m-a încântat foarte tare! Am întâlnit copii care, la doar opt ani, conduc deja afacerea lor și până la puști care își dedică deja viața pentru a salva planeta pe care trăim. Așa că mi s-au confirmat două lucruri: în primul rând, faptul că educația este extrem de importantă, iar implicarea părinților este esențială, iar în al doilea rând, vă spun că, dacă aceasta este următoarea generație, suntem salvați”, a spus acesta, potrivit celor de la cancan.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies