Home Stiri Răzvan Simion a ieșit din platou după ce a văzut gesturile tandre dintre Lidia și Cornel

Răzvan Simion a ieșit din platou după ce a văzut gesturile tandre dintre Lidia și Cornel

autor Buinoschi Andreea
193 vizualizari

Răzvan a preferat să părăsească platoul emisiunii pe care o prezintă, deoarece Lidia Buble, fosta sa iubită, și Cornel Ilie începuseră să fie foarte apropiați. Acesta l-a lăsat pe Dani să își  facă treaba, în timp ce prezentatorul a stat cât mai departe de cei doi artiști.

2

Datorită faptului că Răzvan încă este managerul Lidiei, acest lucru  face ca drumurile lor să se intersecteze destul de des. Invitați în emisiunea ‘Neața cu Răzvan și Dani, artista și Cornel au vorbit despre noua lor melodie și toată lumea aștepta să vadă reacția pe care o va avea Răzvan.

3

În videoclipul celei mai noi piese a Lidiei și a lui Cornel, aceștia joacă rolul unor îndrăgostiți și, pentru a fi cât mai credibilă povestea, gesturile celor doi artiști au trebuit să fie tandre și să reflecte iubirea care există într-un cuplu. Acest lucru se pare că a fost mult prea greu de suportat de către Răzvan, care a preferat să părăsească platoul emisiunii și să îl lase pe Dani să continue discuția.

4

La începutul verii, Răzvan a fost cel care a confirmat zvonurile legate de despărțire, printr-un mesaj postat pe contul său de Instagram: „O noua calatorie… Sunt diferit astazi pentru ca am invatat sa nu ii mai judec pe ceilalti si nici pe mine. Am invatat sa ii iert pe ceilalti pt ca mi au oferit prea mult ori prea putin, dar, mai ales, sa ma iert pe mine.
Au fost ani in care m am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac.
Au fost ani in care m am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi a fost oxigen.
Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celălalt fericit. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat.
Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi…fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni.
Am fost copil, am fost tanar iar astazi sunt intelept”…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies