Home Stiri Răzvan Simion a spus în ce își investește banii din televiziune

Răzvan Simion a spus în ce își investește banii din televiziune

autor Mirela
381 views 3 minute timp de citit
  • Răzvan Simion este unul dintre cei mai talentați și mai apreciați prezentatori TV.
  • Acesta are un salariu pe măsura vechimii sale în televiziune, chiar dacă nu se știe suma exactă.
  • De curând, prezentatorul de la Antena 1 a spus care este modul în care acesta își cheltuie banii.

Răzvan Simion este unul dintre cei mai talentați și mai apreciați prezentatori TV de la noi din țară. Acesta se află pe micile ecrane de aproximativ două decenii, lucru ce face ca, în timp, nu doar talentul său să se fi dezvoltat, ci și salariul său să fi crescut.

În ciuda faptului că au existat foarte multe speculații despre salariul pe care Răzvan Simion l-ar avea la Antena unu, acesta niciodată nu a dat suma exactă.

Ce face Răzvan Simion cu banii câștigați?

Cu toate acestea, dacă ne raportăm la declarațiile pe care el le-a făcut, suma nu este una deloc de neglijat, deoarece Răzvan își permite tot ceea ce își dorește. De curând, acesta a mărturisit ce face cu banii pe care îi câștigă și în ce decide să îi investească.

„Ca să fiu egoist, spun că investesc în mine. Îmi place să-mi cumpăr chestii interesante sau să le primesc. Nu mai investesc în mașini și în imobiliare. Eu sunt împotriva pieței, nu știu să le fac, așa că am decis ca toți banii să-i cheltui prin vacanțe, ceea ce vă recomand și vouă”, a declarat prezentatorul de la Antena 1.

Colegul lui Dani Oțil acordă o atenție sporită hainelor

Deoarece televiziunea înseamnă foarte mulți ochi ațintiți asupra ta, Răzvan Simion trebuie să se asigure că arată mereu impecabil. Importanța vestimentației a fost recunoscută chiar de către Răzvan, în cadrul mai multor discuții.

„Am parteneri diverși care se ocupă de vestimentație, dar, da, în ultima perioadă, îmi dă un vibe foarte bun. Chiar m-a întrebat o dată o studentă la jurnalism cât de importantă este vestimentația la o emisiune TV și ea nu se aștepta să-i spun că e foarte importantă și că procentele sunt destul de mari în zona asta, pentru că o haină care îți stă bine îți dă și un vibe foarte bun, iar asta contează”, a mai declarat acesta.

De curând, Răzvan Simion a vorbit și despre relația care există între el și între Dani Oțil. Potrivit declarațiilor acestuia, cei doi se înțeleg extrem de bine, deoarece se cunosc de foarte mult timp și nimic din ceea ce se întâmplă în viețile lor nu poate strica armonia care există între ei.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies