Home Stiri Răzvan Simion a vorbit despre copil. Iată ce a declarat!

Răzvan Simion a vorbit despre copil. Iată ce a declarat!

autor Buinoschi Andreea
272 vizualizari

Răzvan Simion și Lidia Buble au decis să pună punct unei relații care a durat aproximativ cinci ani. În ciuda faptului că toată lumea se aștepta să îi vadă în fața altarului, Răzvan le-a spulberat dorința printr-un mesaj pe Instagram. Acesta și-a anunțat fanii că relația dintre el și Lidia s-a încheiat și, spre dezamăgirea fanilor, nu mai există nicio cale de împăcare.

În ciuda faptului că s-au despărțit, cei doi au rămas în relații bune, deoarece Răzvan încă îi este manager, iar melodiile fostei sale iubite sunt promovate, întâi de toate, pe rețelele sale de socializare.

2

Acum câteva zile, cei doi au fost văzuți împreună. Nimeni nu știe care este adevăratul motiv, dar multe persoane vorbesc despre o posibilă împăcare dintre cei doi.

În cadrul emisiunii pe care o prezintă, ‘Neața cu Răzvan și Dani, acesta a făcut o declarație care i-a lăsat pe toți cu gurile căscate. „Astrologul nostru a zis că-mi face cadou de ziua mea o analiză completă. A zis că-mi face și o interpretare. Oricum… mi-a zis că din 8 august 2020 și până la anul pe 8 august… va fi mare nenorocire… bătălii la ușa mea. Va fi ceva frumos. Și cică finalul este cu un copil. Așa mi-a zis. Dar eu mi-am făcut datoria față de societate acum mult timp. 16 ani face fiica mea în august”, a declarat artistul.

Bineînțeles că lumea a sperat ca viitorul copil să fie cel al Lidiei Buble, dar niciunul dintre ei nu a insistat asupra acestei afirmații.

3

Răzvan Simion a fost surprins în urmă cu două zile pe o stradă din Dorobanți, loc în care era parcată și mașina fostei sale iubite. După câteva minute bune, Lidia Buble a ieșit din apartamentul prin fața căruia se plimba Răzvan, alături de dansatoarele sale. În brațe, aceasta avea mai multe costume de scenă, dar pe care le-a lăsat în mașina sa. Împreună cu cele două dansatoare, Lidia s-a urcat în mașina lui Răzvan și au plecat toți la drum…

4

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies