Home Stiri Răzvan Simion a vorbit despre copil. Iată ce a declarat!

Răzvan Simion a vorbit despre copil. Iată ce a declarat!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 967 views 2 minute timp de citit

Răzvan Simion și Lidia Buble au decis să pună punct unei relații care a durat aproximativ cinci ani. În ciuda faptului că toată lumea se aștepta să îi vadă în fața altarului, Răzvan le-a spulberat dorința printr-un mesaj pe Instagram. Acesta și-a anunțat fanii că relația dintre el și Lidia s-a încheiat și, spre dezamăgirea fanilor, nu mai există nicio cale de împăcare.

În ciuda faptului că s-au despărțit, cei doi au rămas în relații bune, deoarece Răzvan încă îi este manager, iar melodiile fostei sale iubite sunt promovate, întâi de toate, pe rețelele sale de socializare.

Acum câteva zile, cei doi au fost văzuți împreună. Nimeni nu știe care este adevăratul motiv, dar multe persoane vorbesc despre o posibilă împăcare dintre cei doi.

În cadrul emisiunii pe care o prezintă, ‘Neața cu Răzvan și Dani, acesta a făcut o declarație care i-a lăsat pe toți cu gurile căscate. „Astrologul nostru a zis că-mi face cadou de ziua mea o analiză completă. A zis că-mi face și o interpretare. Oricum… mi-a zis că din 8 august 2020 și până la anul pe 8 august… va fi mare nenorocire… bătălii la ușa mea. Va fi ceva frumos. Și cică finalul este cu un copil. Așa mi-a zis. Dar eu mi-am făcut datoria față de societate acum mult timp. 16 ani face fiica mea în august”, a declarat artistul.

Bineînțeles că lumea a sperat ca viitorul copil să fie cel al Lidiei Buble, dar niciunul dintre ei nu a insistat asupra acestei afirmații.

Răzvan Simion a fost surprins în urmă cu două zile pe o stradă din Dorobanți, loc în care era parcată și mașina fostei sale iubite. După câteva minute bune, Lidia Buble a ieșit din apartamentul prin fața căruia se plimba Răzvan, alături de dansatoarele sale. În brațe, aceasta avea mai multe costume de scenă, dar pe care le-a lăsat în mașina sa. Împreună cu cele două dansatoare, Lidia s-a urcat în mașina lui Răzvan și au plecat toți la drum…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies