Home Stiri Răzvan Simion are o nouă iubită

Răzvan Simion are o nouă iubită

autor Buinoschi Andreea
603 vizualizari

Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit la începutul acestei veri, după ce au fost împreună aproximativ cinci ani. Cei doi au rămas prieteni și au încercat să treacă peste așa cum au crezut ei că este cel mai bine. Mai mult decât atât, se pare că Răzvan a fost cel care a spart gheața și și-a găsit deja pe altcineva.

2

Deși pozele din mediul online nu sunt foarte clare, oamenii pot vedea cu ochiul liber că noua lui iubită arată foarte bine. Aceasta este șatenă, are părul lung și trăsături foarte frumoase. Tânăra a ieșit la restaurant împreună cu Răzvan, Dani și logodnica sa, Gabriela Prisăcariu.

După ce despărțirea dintre Lidia și Răzvan a fost confirmată, mai mulți apropiați ai acestora au dat câteva detalii intime, conform celor de la impact.ro.

3

„Din câte știm noi, nu se mai văzuseră de vreo două luni. Ei sunt despărțiți cu mult timp înainte să anunțe Răzvan. Mesajul ăla a fost postat numai atunci când el a fost convins că nu mai este nimic de făcut, că povestea lor s-a terminat. Da, Răzvan a fost la filmări, ceea ce este normal, ținând cont că el este implicat în proiectele ei de mai bine de cinci ani. A fost un moment ciudat pentru toată lumea, vă dați seama. Amândoi erau emoționați, însă s-au purtat ca două persoane civilizate. S-au salutat, au vorbit, am mai glumit toți”, au mărturisit apropiații fostului cuplu.

4

Chiar Răzvan a fost cel care a anunțat despărțirea, printr-un mesaj postat pe rețelele sociale: „Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare că la un moment dat am devenit insuficient. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine, dar separat. Suntem în continuare o echipă și construim proiecte muzicale. În rest, suntem doi foști iubiți, actuali buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept”…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies