HomeStiri Mondene Răzvan Simion, despre despărțirea de Lidia Buble: „Și bărbații suferă”

Răzvan Simion, despre despărțirea de Lidia Buble: „Și bărbații suferă”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/03/Razvan-Simion-despre-despartirea-de-Lidia-Buble-„Si-barbatii-sufera.jpg

Răzvan Simion, în cadrul emisiunii pe care o prezintă, a declarat că despărțirea de Lidia Buble a fost una extrem de dureroasă, deși nu a recunoscut niciodată acest lucru. Cu toate acestea, colegul său, Dani Oțil, a încercat să schimbe repede subiectul.

Răzvan Simion, despre despărțirea de Lidia Buble „Și bărbații suferă” in Stiri Mondene

În cadrul emisiunii ’Neața cu Răzvan și Dani, atât telespectatorii, cât și oamenii din platou au putut să urmărească un reportaj în care s-a dezbătut perioada de după despărțire, în ceea ce privește atitudinea bărbaților. De asemenea, printre mai multe exemple de comportament oferite în urma unor cercetări, specialiștii au oferit și câteva sfaturi legate de cum pot bărbații să treacă mai repede peste o astfel de separare.

Răzvan Simion, despre despărțirea de Lidia Buble „Și bărbații suferă” in Stiri Mondene

După ce materialul s-a încheiat, Răzvan Simion a făcut o remarcă subtilă, dar care i-a trimis pe toți cu gândul la despărțirea de Lidia Buble, după aproximativ cinci ani de relație, care a avut loc în urmă cu nouă luni. „Și bărbații suferă după o despărțire sau după un divorț, dar ei recunosc mai greu că au nevoie de ajutor”, a declarat prezentatorul.

Dani Oțil, dându-și seama de direcția în care putea merge discuția, a încercat să facă o glumă, pentru a schimba subiectul cât mai repede. „Vai, foarte emoționant acest ultim minut în care a vorbit Răzvan!”, a intervenit Dani Oțil.

Răzvan Simion, despre despărțirea de Lidia Buble „Și bărbații suferă” in Stiri Mondene

În urmă cu doar câteva zile, în cadrul emisiunii lui Marius Manole, Lidia a spus despre fostul ei iubit că a fost marea ei dragoste, dar că nu mai există nimic între ei, deși dragostea lor a fost una foarte puternică. „Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat”, a declarat artista în cadrul emisiunii televizate…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed