Home Stiri Răzvan Simion face declarații despre relația cu Lidia Buble

Răzvan Simion face declarații despre relația cu Lidia Buble

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 579 views 3 minute timp de citit

În urmă cu doar câteva zile, Răzvan Simion a fost invitat în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici și a vorbit despre mai multe segmente ale vieții sale, printre care se numără și viața sa sentimentală. Acesta a spus cu ce l-au ajutat fostele relații, fără nicio reținere.

„Eu sunt recunoscător până la Dumnezeu tuturor femeilor care au trecut prin viața mea, de la care am avut lucruri de învățat. Am înțeles că etapa trebuia să existe, lovitura de pragul de sus sau treptele au fost acolo legate cumva de energia feminină echilibrată în fiecare dintre noi. Am înțeles și dezechilibrele pe care le-am avut și pe care le-am produs. (…) Eu am dreptul să fiu fericit. Am iertat, m-am iertat și pe mine și mă simt mai bine.

Pe plan sentimental, urmează să cresc. Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care, cumva, am căutat-o și am găsit-o. Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere”, a spus prezentatorul în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

„Arhitectura ne-a adus împreună, am legat o frumoasă prietenie, care, în timp s-a transformat în dragoste. Au fost emoții, sentimente, atingeri, ezitări pe care le-aș descrie simplu – MAGNETISM.

Îmi amintesc un sărut pasional, când era, cât pe-aici, să o scap pe Daliana în Bosfor. Ne-a plăcut Istanbulul, e ca o poveste care îți încântă toate simțurile. Sunt multe locuri în lumea asta pe care vrem să le însemnăm pe harta iubirii noastre”, a mai spus Răzvan pentru cei de la viva.ro

„Pentru mine, a fost extrem de emoționant, Răzvan fiind persoană publică. Sunt o fire discretă și destul de retrasă, așa că, recunosc, m-am temut să mă expun. Mediul acesta este nou pentru mine și am ezitat să dau curs invitației lui Răzvan. După cum vedeți, sentimentul de iubire a prevalat, iar presa ne-a primit frumos”, a spus și iubita sa, Daliana, pentru aceeași publicație

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies