HomeStiri Răzvan Simion i-a făcut Lidiei Buble un cadou de 50.000 de euro

Răzvan Simion i-a făcut Lidiei Buble un cadou de 50.000 de euro

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 754 views 3 minute timp de citit

De când este iubita îndrăgitului prezentator TV Răzvan Simion, viața Lidiei Buble este, cu siguranță, cu mult îmbunătățită. Cei doi sunt foarte îndrăgostiți unul de celălalt, iar Răzvan îi face frecvent tot felul de surprize, care mai de care mai romantice și costisitoare.

Fără îndoială, o mulțime de femei și-ar dori să fie la fel de norocoase precum Lidia Buble, încât iubitul să își poată permite financiar să le răsfețe atât de mult. Artista a împlinit 26 de ani pe data de 9 mai, ocazie cu care Răzvan Simion i-a făcut un cadou-surpriză în valoare de circa 50.000 de euro. Mai exact, este vorba despre o mașină roșie marca Ford Mustang.

Cântăreața a fost peste măsură de surprinsă de acest cadou, cu atât mai mult susține că își dorea de mult timp un astfel de autoturism de lux. Fiind extrem de entuziasmată în legătură cu bolidul său cel nou, artista a postat imediat două fotografii pe conturile sale de socializare, lăudându-se cu darul primit din partea iubitului său. Fotografiile sunt însoțite și de un mesaj al artistei.

„Sunt încă în stare de şoc. Cel mai divin cadou. Maşina la care visez de o viaţă. Nu mai am cuvinte. Te iubesc ❤”, a scris Lidia Buble.

De-a lungul timpului, aceștia au fost criticați pentru conjunctura în care au ajuns să fie împreună, multe persoane acuzând-o pe Lidia că Răzvan Simion și-ar fi părăsit soția, Diana, pentru ea, întrucât divorțul lor a avut loc după ce prezentatorul TV a început relația cu artista.

Cei doi sunt de trei ani împreună, dar, cu toate acestea, familia artistei încă nu l-a cunoscut pe Răzvan. Cântăreața a explicat, în cadrul unui interviu, motivul pentru care familia sa refuză să îl cunoască personal pe iubitul său.

„Nu o să îi cunoască până nu decide că vrea să ne căsătorim. Tata a zis că are cinci fete și șase băieţi: «Dacă vă cunosc toţi iubiţii…»”, a declarat Lidia Buble.

Aceasta a adăugat și faptul că și-a surprins iubitul urmărind predici de-ale pastorilor din Biserica Penticostală, de care aparține ea, și se pare că este dispus să se convertească la această religie de dragul ei, pentru a putea face, la un moment dat, nuntă…

„Şi stai că Răzvan a zis că mai întâi o să fie botezul lui şi după nunta! El aşa a zis, acu’ nu ştiu. El mi-a mai zis treaba asta şi să ştii că l-am prins de foarte multe ori, nu ştia că sunt în casă sau intram tiptil şi se uita pe telefon la predicile pastorilor de la noi de la biserică. Răzvan ştie Biblia mai bine decât mine. De multe ori îmi răspunde în versete”, a adăugat Lidia Buble.

Sursă: verdict.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..