HomeStiri Mondene Răzvan Simion, îngenuncheat de datorii. Problemele se țin lanț pentru prezentatorul TV

Răzvan Simion, îngenuncheat de datorii. Problemele se țin lanț pentru prezentatorul TV

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/07/Razvan-Simion-ingenuncheat-de-datorii.-Problemele-se-tin-lant-pentru-prezentatorul-TV-1.jpeg

Răzvan Simion trece printr-o perioadă nefastă nu doar pe planul amoros, întrucât s-a despărțit de Lidia Buble, ci și pe planul financiar.

Prezentatorul de la Antena 1 este executat silit din cauza datoriilor pe care le-a acumulat la factura de energie electrică.

Razvan Simion, ingenuncheat de datorii. Problemele se tin lant pentru prezentatorul TV 2 in Stiri Mondene

Furnizorul de energie electrică ENEL Energie Muntenia l-a dat în judecată pe Răzvan Simion pentru că nu a plătit la timp facturile.

„Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviințează executarea silită în baza titlului executoriu Sentinţa civilă nr. 7775 din data de 27.11.2018 pronunţată de Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti.

Razvan Simion, ingenuncheat de datorii. Problemele se tin lant pentru prezentatorul TV 3 in Stiri Mondene

Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiilor cuprinse în titlul executoriu menţionat mai sus, prin toate modalitățile prevăzute de lege.

Urmărirea se încuviinţează pentru suma ce rezultă din titlu executoriu, precum şi pentru cheltuielile de executare silită. Fără cale de atac.

Pronunțat prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 31.10.2019”, se arată în decizia luată de judecători.

Prezentatorul TV trece pentru a doua oară printr-o astfel de situație.

Prima dată a fost în anul 2018, când Răzvan Simion și Diana, fosta lui soție, au fost dați în judecată.

Cei care au acționat în instanță sunt membrii asociației de proprietari din blocul unde au locuit când erau împreună și care i-a revenit lui Răzvan Simion în urma partajului.

„Răzvan Simion și soția lui, Diana, apar drept co-proprietari pe listele asociației de proprietari a unui bloc din Drumul Taberei.

La începutul lunii iunie, vecinii matinalului i-au dat pe cei doi în judecată pentru restanțe la întreținere.

Acțiunea a fost depusă la Judecătoria Sectorului 6, însă primul termen nu a fost încă fixat. Răzvan și Diana Simion vor fi citați în calitate de pârâți”, relata presa la acea vreme.

Fosta soție a lui Răzvan Simion a lămurit situația și se pare că doar prezentatorul TV fusese cel pârât.

După divorț, lui i-a revenit apartamentul cu pricina, iar ei i-a rămas casa din Corbeanca.

„În 2016, în momentul în care am divorțat, am făcut partaj, iar acel apartament i-a revenit fostului meu soț.

La vremea respectivă, eu am renunțat la partea mea de proprietate pe acea locuință în favoarea lui!

Ce să vă spun, era achitat totul la zi, și impozite, și întreținere, și facturi. Altfel NU se putea face partajul!”, a declarat Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion.

„În concluzie, din clipa în care totul s-a terminat între noi și am făcut înțelegerea în fața avocaților pe baza bunurilor, e ca și cum aș fi vândut!

Acum, nu mai am absolut nicio legătură cu trecutul. De aceea, vă spun clar că nu trebuie să fiu chemată în niciun fel de calitate în fața oamenilor legii!

Repet, din mai 2016, fostul meu soț figurează la Finanțe, sector 6, ca unic proprietar și sunt datoriile LUI din punct de vedere legal!

Adevărul este acesta și nu poate fi contestat de nimeni”, a mai spus aceasta…

Sursa: playtech.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed