HomeStiri Mondene Răzvan Simion, mărturisiri surprinzătoare la patru ani după divorț

Răzvan Simion, mărturisiri surprinzătoare la patru ani după divorț

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
Razvan Simion in Stiri Mondene

Răzvan Simion, cunoscutul prezentator al matinalului „’Neața cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, a făcut recent declarații cu privire la divorțul de fosta sa soție, Diana, care a avut loc în 2015.

Razvan Simion in Stiri Mondene

În urmă cu patru ani, toată lumea a fost uimită de vestea că prezentatorul TV și soția sa s-au despărțit și urmau să divorțeze, mai ales că aveau o familie frumoasă, cu doi copii, Ianca și Tudor-Ștefan. Cu toate acestea, căsnicia lor, care a durat 15 ani, nu a mai funcționat și au decis că este mai bine ca drumurile să li se separe.

Invitat într-o emisiune TV, Răzvan Simion, în vârstă de 38 de ani, a oferit un interviu unde a făcut mărturisiri cu privire la divorțul de mama copiilor săi. Nimeni nu se aștepta să facă declarații despre acest lucru, deoarece prezentatorul este cunoscut pentru discreția sa referitoare la viața personală. Printre alte lucruri, acesta a afirmat că nu are regrete în legătură cu divorțul și totodată a spus că a înțeles de ce a fost supărată fosta sa soție.

Fiind întrebat dacă a fost afectat de declarațiile făcute de-a lungul timpului de Diana, Răzvan Simion a răspuns: „Dacă aş regreta, aş fi încă acolo… lucrurile s-au consumat! Sunt relaţii care ard repede. Sunt relaţii care ard repede, dar care stau pe făgaşul ăsta un timp! S-au terminat lemnele din sobă! Nici nu le mai citeam, oricum era foarte greu să discern ce s-a zis, ce s-au umflat, nu m-am ambalat. Am înţeles şi supărarea ei, n-am răspuns… cred că n-am răspuns niciodată!”.

Răzvan Simion și-a refăcut viața împreună cu artista Lidia Buble; au o relație de trei ani și se înțeleg foarte bine, în ciuda comentariilor răutăcioase pe care le primesc din partea celor care dezaprobă legătura lor amoroasă și o acuză pe Lidia că ar fi fost motivul pentru care s-a destrămat căsnicia dintre Răzvan și Diana…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed