Home Stiri Răzvan Simion, mesaj pentru Daliana Răducan, după doi ani de relație: „Astea sunt lucrurile ce ne despart”

Răzvan Simion, mesaj pentru Daliana Răducan, după doi ani de relație: „Astea sunt lucrurile ce ne despart”

autor Mirela
386 views 2 minute timp de citit
  • Daliana Răducan și-a aniversat ziua de naștere.
  • Designer-ul de interior a împlinit vârsta de 32 de ani.
  • Răzvan Simion i-a făcut o urare emoționantă în mediul online.

Daliana Răducan și-a aniversat ziua de naștere. Designer-ul de interior a împlinit vârsta de 32 de ani, iar iubitul ei, Răzvan Simion, i-a făcut o urare emoționantă în mediul online.

Alături de o fotografie în care apar cei doi, Răzvan Simion și-a declarat iubirea și a spus că cei zece ani care îi despart nu înseamnă nimic pe lângă iubirea pe care și-o poartă reciproc.

Răzvan Simion și-a surprins iubita cu un mesaj emoționant

Prin intermediul postării pe care a făcut-o, Răzvan Simion a recunoscut cât de mult o iubește, dar și faptul că este extrem de fericit alături de ea. Povestea lor a început în urmă cu mai bine de doi ani, atunci când Răzvan Simion a pus punct relației pe care o avea cu Lidia Buble, de aproximativ cinci ani de zile.

„20 de zile în august. 10 ani în calendar. Doar astea sunt lucrurile ce ne despart. Altfel… milioanele de secunde împreună ne unesc pe vecie. La mulți ani, iubita mea!”, a scris Răzvan Simion în mediul online.

Prezentatorul susține că relația cu Daliana l-a reinventat

În cadrul unui interviu, Răzvan Simion a avut doar cuvinte de laudă la adresa iubitei sale. Prin intermediul declarațiilor pe care el le-a făcut, se putea observa cu ochiul liber faptul că acesta este mai îndrăgostit ca niciodată.

Mai mult decât atât, colegul lui Dani Oțil susține că relația pe care o are cu Daliana l-a ajutat să se redescopere și să se bucure de viață într-un cu totul alt mod.

„Amândoi am ajuns la concluzia că suntem mai valoroși împreună decât separați. Știm să ne potențăm unul pe celălalt, e ca o sinergie ceea ce trăim. Am înțeles cât de important este să ai alături persoana potrivită și că cele mai frumoase lucruri se trăiesc în doi.

Daliana m-a făcut să descopăr resurse pe care nu știam că le am”, a spus acesta pentru cei de la viva.ro.

De asemenea, Daliana Răducan susține că cei doi petrec extrem de mult timp împreună, că se completează reciproc, dar și că timpul pe care îl petrec unul cu celălalt este de calitate.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies