Home Stiri Răzvan Simion oferă declarații despre relația dintre el și Dani Oțil: „Prieteniile se strică de la bani sau de la femei”

Răzvan Simion oferă declarații despre relația dintre el și Dani Oțil: „Prieteniile se strică de la bani sau de la femei”

autor Mirela
311 views 3 minute timp de citit
  • Dani Oțil și Răzvan Simion sunt doi dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România.
  • Aceștia formează un cuplu extrem de îndrăgit și se bucură, în fiecare zi, de aprecierea celor din jur.
  • Răzvan Simion a vorbit despre relația dintre ei doi, spunând că nimeni și nimic nu îi poate despărți.

Dani Oțil și Răzvan Simion formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de prezentatori. Cei doi prezintă matinalul de la Antena 1 de foarte mulți ani și sunt chemați inclusiv la evenimente private, pentru a le prezenta. Amuzamentul și talentul lor sunt bine cunoscute de toți oamenii, motiv pentru care există foarte multe întrebări legate de relația dintre ei.

De curând, Răzvan Simion a acordat un interviu și a vorbit despre relația care există între el și între Dani Oțil. Acesta a mărturisit că nu se ceartă, deoarece timpul i-a apropiat foarte mult și nici nu există motive care să le pună în pericol prietenia.

Ce spune Răzvan Simion despre relația cu Dani Oțil?

„Vorbeam cu niște studenți la jurnalism zilele trecute și le-am zis că, în momentul în care mergem la muncă, nu știu, fără chef și doar așa să ne luăm salariul, înseamnă că suntem cam pierduți. La noi uite, că de 20 de ani, nu e așa!

Noi facem matinal de la 19 ani, știm cum e, ne bucurăm de fiecare zi, întâlnim oameni uneori mișto, în fiecare zi, ne bucurăm de chestiunea asta, că am reușit să facem bani, și nu puțini, dintr-o chestie ce ne place foarte tare. Ce să mai, suntem niște privilegiați ai sorții!

Uită-te puțin la el! Cine? Eu cu el? De ce să mă cert? Nu avem motive pentru care să ne certăm. Prieteniile se strică de la bani sau de la femei. N-avem bani să ne dăm împrumut, să ne dăm înapoi și nu avem aceleași gusturi la femei.

Deci, nu ne-am certat niciodată. Show-ul? Amândoi avem show-ul. Eu sunt mai… știi cum zicea Mălăele: «Munca nu a omorât pe nimeni, da’ de ce să riscăm?»”, a spus Dani Oțil pentru cancan.ro.

Prezentatorul de la Antena 1 are o relație extrem de frumoasă cu Daliana Răducan

În urmă cu aproximativ un an, Răzvan Simion a vorbit despre relația pe care o are cu Daliana Răducan, după ce au ținut-o ascunsă ceva timp. Acesta a declarat că este foarte fericit datorită lucrurilor care se întâmplă și speră, ca pe viitor, relația lor să avanseze din ce în ce mai mult.

Răzvan Simion se bucură de succes atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental. Acesta pare că și-a regăsit liniștea după despărțirea tumultoasă de Lidia Buble, după aproximativ cinci ani de iubire.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies