Home Stiri Răzvan Simion reacționează, după ce se zvonește că Lidia l-ar fi înșelat

Răzvan Simion reacționează, după ce se zvonește că Lidia l-ar fi înșelat

autor Buinoschi Andreea
570 vizualizari

Deși cei doi s-au despărțit de mai bine de cinci luni, se pare că acum ies la iveală detalii din ce în ce mai uluitoare. Așadar, se pare că Răzvan Simion nu era singurul bărbat din viața Lidiei, aceasta având o relație cu fratele Elenei Gheorghe. Acum, prezentatorul de la Antena 1 a reacționat și a lăsat să se înțeleagă faptul că nu prezintă importanță.

Problemele se țin lanț de Lidia. După ce a fost acuzată că este într-o relație cu Cornel Ilie, acum circulă zvonuri conform cărora ar fi fost implicată într-un triunghi amoros. Conform celor de la cancan.ro, artista ar fi avut o relație și cu Costin Gheorghe, în timp ce era și cu Răzvan.

Prezentatorul matinalului a încărcat o poză, chiar pe contul său de Instagram, iar descrierea pe care a pus-o arată că nu prea îi mai pasă de ceea ce face fosta sa iubită. „În lumea mea” au fost cuvintele care au însoțit poza, contrat înfățișării serioase pe care o avea în fotografie.

Conform unor surse D.A.S. categoria A, Lidia și fratele Elenei Gheorghe ar fi avut o relație amoroasă care s-ar fi consumat chiar anul trecut, pe vremea în care artista era într-o relație cu colegul lui Dani Oțil. Ironia sorții face că și acesta, la fel ca Răzvan și Cornel Ilie, să fie divorțat și tată a doi copii.

Mai mult decât atât, se pare că cei doi nu voiau să fie văzuți împreună și se întâlneau chiar în mașina cântăreței, cea pe care a primit-o cadou de la Răzvan, de ziua sa. De asemenea, Lidia a lansat și o piesă, intitulată Cu ochii ăia verzi, care pare să fie compusă special pentru Costin, semn că nu a fost nimic pasager între ei, ci chiar ceva de-a dreptul puternic…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies