Home Stiri Răzvan Simion recunoaște ce relație este între el și Dani, în spatele camerelor de filmat

Răzvan Simion recunoaște ce relație este între el și Dani, în spatele camerelor de filmat

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 341 views 2 minute timp de citit
  • Dani Oțil și Răzvan Simion formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de prezentatori.
  • Aceștia au o prietenie care durează de aproximativ 40 de ani.
  • Răzvan Simion a recunoscut faptul că niciodată nu au avut parte de certuri serioase.

Dani Oțil și Răzvan Simion formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de prezentatori din România. Aceștia au o prietenie care durează de aproximativ 40 de ani, ceea ce înseamnă enorm de mult, mai ales în zilele noastre.

Răzvan Simion a recunoscut faptul că niciodată nu au avut parte de certuri serioase. Cei doi formează o pereche extrem de îndrăgită, atât pe micile ecrane, cât și în spatele lor, motiv pentru care, de multe ori, sunt solicitați împreună pentru a prezenta diferite evenimente.

Prezentatorii de la Antena 1 au una dintre cele mai solide relații de prietenie

„Răzvan și Dani forever. Recunosc, nu am mereu chef să îl văd după patru ore de emisie împreună, dar știu că îl pot suna oricând la trei dimineața. Cred că despre asta este prietenia.

Aici nu este vorba despre secrete, avem o viață împreună. Ne-am învățat unul pe celălalt, ne acceptăm capriciile și ne lăudăm reciproc reușitele. Suntem de 38 de ani împreună… văzându-ne aproape zilnic. Asta intră la capitolul secrete ce nu se pot învăța… pot fi doar trăite.

Nu am stat certați niciodată. Știu… pare greu de crezut. Micile dispute au fost doar pentru «croiala profesională»”, a dezvăluit Răzvan Simion în cadrul unui interviu acordat pentru viva.ro.

Răzvan Simion are foarte multă grijă de propria persoană

În urmă cu ceva timp, Răzvan Simion a spus în ce își investește banii pe care îi câștigă din televiziune. Prezentatorul a recunoscut faptul că sumele pe care le câștigă sunt foarte frumoase, însă banii nu îi investește, așa cum ne-am gândi fiecare, în diferite afaceri, ci preferă să îi folosească pentru a călători.

Fostul iubit al Lidiei Buble susține că aceasta este cea mai bună modalitate prin care poți evolua ca persoană și recomandă tuturor să facă acest lucru.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies