Home Stiri Răzvan Simion și iubita sa, ceartă în toată regula

Răzvan Simion și iubita sa, ceartă în toată regula

autor Buinoschi Andreea
384 vizualizari

La doar câteva luni după despărțirea dureroasă de Lidia Buble, Răzvan Simion pare să își fi găsit liniștea în brațele unei alte femei. În ciuda faptului că sunt abia la început și totul ar trebui să meargă ca pe roate, se pare că apele sunt destul de tulburi. Cei doi s-au certat destul de rău chiar în weekendul în care au plecat într-o escapadă.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale ale Cancan.ro) a reușit să afle detalii foarte importante despre ceea ce pare a fi chiar prima ceartă mai serioasă a noului cuplu.

Weekendul trecut, prezentatorul de la Antena 1 a decis să își răsfețe iubita și a decis să meargă la munte împreună. Cei doi au ales o pensiune foarte frumoasă din Vălenii de Munte, iar ceea ce tebuia să fie o ieșire liniștită s-a transformat foarte repede într-un scandal în toată regula.

În ciuda faptului că matinalul a încercat să facă tot ceea ce îi stă în putință pentru a-și mulțumi iubita, aceasta pare să fie o fire extrem de greu de mulțumit. Sursele cancan.ro au aflat că, odată întorși în cameră, cei doi au început să se certe, Răzvan Simion reproșându-i noii sale iubite că nu a avut un comportament adecvat.

„Răzvan Simion părea să fie un client fidel și prieten cu patronul. De cum au ajuns în locație, gazdele i-au tratat regește pe cei doi. Doar că iubita prezentatorului de la Antena 1 părea extrem de nemulțumită, cu toate că Răzvan își dădea toată silința să-i facă pe plac. A stat bosumflată toată seara. Tot timpul a strâmbat din nas și părea că nimic nu-i convine. Când au ajuns în cameră, cei doi se pare că au «încins» o partidă zdravănă de ceartă din cauza comportamentului ei”, a declarat o sursă din anturajul noului cuplu, pentru sursa menționată mai sus…

Sursa

 

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies