Home Stiri Mondene Răzvan Simion, surpriză din partea iubitei sale cu ocazia zilei de naștere

Răzvan Simion, surpriză din partea iubitei sale cu ocazia zilei de naștere

autor Mirela
685 views
  • Ieri, Răzvan Simion a împlinit vârsta de 42 de ani.
  • Acesta și iubita sa au petrecut în Maroc, în Marrakech.
  • Daliana Răducan i-a făcut o surpriză foarte frumoasă lui Răzvan Simion.

Răzvan Simion a împlinit 42 de ani. Acesta a sărbătorit alături de Daliana Răducan, în Maroc, în orașul Marrakech. Acesta a avut parte de o surpriză foarte mare din partea parteneri sale, Daliana Răducan.

Daliana și Răzvan sunt împreună de mai bine de doi ani. Aceștia și-au început povestea de iubire la scurt timp după ce prezentatorul și Lidia Buble s-au despărțit.

Ce surpriză a primit Răzvan din partea Dalianei?

Răzvan Simion a avut parte de o surpriză de zile mari din partea iubitei sale. Daliana l-a surprins cu un tort, cu petale de trandafiri, dar și cu o șampanie pe măsură, demnă de acest moment.

„Te iubesc mai mult decât îmi suportă cuvintele! La mulți ani!”, a fost mesajul pe care designer-ul de interior l-a scris în mediul online.

Prezentatorul a spus în ce își investește banii

Răzvan Simion a făcut bani frumoși din televiziune și a spus în ce îi investește. Acesta preferă să trăiască momentul și să se bucure de tot ceea ce îi oferă viața, motiv pentru care banii pe care îi face se duc pe vacanțe.

„Ca să fiu egoist, spun că investesc în mine. Îmi place să-mi cumpăr chestii interesante sau să le primesc. Nu mai investesc în mașini și în imobiliare. Eu sunt împotriva pieței, nu știu să le fac, așa că am decis ca toți banii să-i cheltui prin vacanțe, ceea ce vă recomand și vouă”, a declarat prezentatorul de la Antena 1.

De asemenea, Răzvan a povestit și despre modul în care se îngrijește, deoarece este foarte atent la detalii, conștient fiind de faptul că vestimentația sa are un cuvânt puternic de spus în meseria lui.

„Am parteneri diverși care se ocupă de vestimentație, dar, da, în ultima perioadă, îmi dă un vibe foarte bun. (…) Procentele sunt destul de mari în zona asta, pentru că o haină care îți stă bine îți dă și un vibe foarte bun, iar asta contează”, a declarat prezentatorul.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed