Home Stiri Reacția Andreei Bălan, după ce George Burcea și Viviana Sposub s-au infectat cu noul coronavirus!

Reacția Andreei Bălan, după ce George Burcea și Viviana Sposub s-au infectat cu noul coronavirus!

autor Buinoschi Andreea
134 vizualizari

Zilele trecute, Viviana Sposub și iubitul său, George Burcea, au anunțat că au fost infectați cu noul coronavirus și, acum, amândoi se află în izolare. Acum, Andreea Bălan a avut prima reacție, chiar în mediul online.

În ciuda faptultui că toată lumea se aștepta ca aceasta să se îngrijoreze, deoarece, cu doar câteva zile înainte, actorul a mers să le vizieze pe cele două fete ale sale, Ella și Clara, jurata de la „Te cunosc de undeva” nu pare să fie afectată de situație. În poza pe care a încărcat-o, Andreea este foarte fericită și afișează un zâmbet larg, semn că lucrurile din viața sa merg foarte bine.

2

„O sâmbătă plină de zâmbete vă doresc”, au fost cuvintele care au însoțit poza. Fanii s-au întrecut în a-i face complimente care mai de care mai frumoase. „Te prinde foarte bine culoarea. Esti frumoasă foc. Zile liniștite îți doresc și să numai cunoști dezamăgirea. Nu răspunde provocărilor din partea fostului”, au fost doar o parte dintre comentariile primite.

3

În urmă cu 2 zile, George Burcea a declarat că este și el victima virusului: „Așa este, am fost depistat cu noul virus – COVID – 19. Vreau să vă asigur că mă simt bine, nu am niciun fel de simptome în acest moment și m-am izolat imediat, în casă. Totodată, i-am sunat pe toți cei cu care am intrat în contact și le-am spus despre rezultatul testului. Sunt optimist și sunt sigur că voi trece și peste această nouă provocare din viață, cât se poate de rapid”.

4

La puțin timp, Viviana a anunțat că și ea a fost depistată pozitiv, dar este încrezătoare că totul va trece. „Ieri, după ce George a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, am decis să mă programez la testare. Tocmai ce am primit rezultatul și mi-a fost confirmat faptul că am și eu virusul. Momentan, ne simțim bine amândoi, iar pentru următoarea perioadă vom sta izolați la domiciliu. Vă ținem la curent cu starea noastră, dar sunt sigură că vom trece cu bine peste acest moment”, a spus Viviana, pentru cei de la PRO TV.

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies