HomeStiri Mondene Reacția Biancăi Drăgușanu după ce mașina în care s-a aflat a fost oprită de polițiștii antidrog

Reacția Biancăi Drăgușanu după ce mașina în care s-a aflat a fost oprită de polițiștii antidrog

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/07/Reactia-Biancai-Dragusanu-dupa-ce-masina-in-care-s-a-aflat-a-fost-oprita-de-politistii-antidrog-.jpg

Bianca Drăgușanu a trecut de curând printr-un incident neplăcut. În timp ce aceasta se întorcea de la mare, mașina în care se afla a fost trasă pe dreapta în timpul unul filtru organizat de polițiști antidrog la Fetești.

Reactia Biancai Dragusanu dupa ce masina in care s-a aflat a fost oprita de politistii antidrog in Stiri Mondene

Șoferul respectiv, pe nume Claudiu, a fost testat și, spre surprinderea tuturor, a fost găsit pozitiv la testele pentru consum de alcool și droguri. Mașina acestuia a fost percheziționată de droguri. Bărbatului i s-a întocmit dosar penal. Când a ieșit din mașină, Bianca Drăgușanu își acoperise capul cu o bluză, evitând să ofere declarații jurnaliștilor care se deplasaseră la locul incidentului. Vedeta va fi audiată în dosarul penal întocmit șoferului.

Blondina a fost șocată și, ulterior, după ce s-a făcut publică știrea, a ținut să ofere prin intermediul unui video explicații cu privire la cele întâmplate, precizând că șoferul este o simplă cunoștință și apelase la el deoarece avusese nevoie de o mașină de ocazie pentru a se întoarce de la mare, iar acesta s-a oferit să o ducă la București.

„Am venit ieri la mare, în jurul prânzului și am petrecut cu fetele, doar cu fetele. Astăzi, ele au vrut să mai rămână la plajă, dar eu trebuia să plec, pentru că aveam treabă în București. Așa că am întrebat printre cunoștințe cine m-ar putea lua până în București. Acest băiat, care îmi este doar o cunoștință, s-a oferit să mă ducă el. Am plecat iar la Fetești, la un filtru de Poliție, a fost și el oprit și testat pentru consum de alcool și droguri și depistat pozitiv…

Eu am rămas șocată și nu mi-a venit să cred! El a fost luat de Poliție, iar eu am chemat o prietenă să mă ducă în București! Atât am de spus despre acest episod și subliniez că eu nu consum alcool, nu am consumat alcool niciodată în viața mea, iar droguri, nici atât!”, a spus Bianca Drăgușanu.

Surse: spynews.ro, dcnews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed