Home Stiri Reacția lui Dan Badea după ce a aflat că există un dosar penal pe numele său

Reacția lui Dan Badea după ce a aflat că există un dosar penal pe numele său

autor Negriu Elena
571 views 3 minute timp de citit

Având în vedere faptul că în ultima vreme au apărut zvonuri conform cărora actorului de comedie, artistului de stand-up comedy și prezentatorului iUmor Dan Badea i s-ar fi deschis un dosar penal legat de droguri, acesta a dorit să lămurească situația.

Dan Badea a fost invitat în emisiunea lui Dan Capatos, Xtra Night Show, unde a explicat ce s-a întâmplat cu adevărat. Se pare că totul a pornit de la o coincidență de nume, iar acesta nu are absolut nicio tangență cu drogurile. Nu este el cel implicat în dosarul DIICOT, ci un alt bărbat care poartă același nume și prenume.

„Șocant pentru mine și, mai ales, pentru toată lumea. Am aflat azi cu stupoare că ar fi un dosar, era o lume paralelă. M-a și sunat cineva și mi-a zis să vorbim despre noul scandal. Le-am zis că scandal o să fie dacă nu retrag știrea aia. Nici nu știu unde este DIICOT! Dacă era o glumă, era cumva. Dar știrea asta s-a rostogolit și nu e normal. Mi se pare normal să mă suni. Mi se pare stupid, a trebuit eu să cer lămuriri la DIICOT.
Există o adresă de mail, am cerut să văd despre ce e vorba, sunt sigur că e vorba de o confuzie. Vă rog frumos, hai să ne lămurim.

Ei mi-au zis că au CNP-ul și e vorba despre mine. Lumea mă știe de Dan Badea și eram sigur că este o chestie de confuzie, nu ai cum… Nu asta era problema, de nume. Eu nu fac chestii de genul ăsta, nu am nicio legătură cu drogurile, nu există fapta, ceea ce s-a și dovedit.

E ca și cum mâine Dan Capatos îi dă în cap cuiva și se scrie că tu ai făcut asta. Băi, dar nu verifici? Așa cum am putut eu să cer explicații de la DIICOT, așa puteau să facă și cei de la site-ul respectiv. Tot la biroul de presă am cerut și eu același lucru, mi-au stricat tot zen-ul. De duminică sunt și tătic, Dan Badea, niciun drog” , a declarat Dan Badea.

Dan Badea a scris și pe pagina sa de Facebook faptul că în presa de scandal circulă știri false la adresa sa.

„INFORMAȚII FALSE ÎN PRESA DE SCANDAL!
În urma informațiilor false apărute astăzi în presă, vreau să precizez că nu am avut NICIODATĂ vreun dosar penal la DIICOT și nu am fost suspectat de aceste fapte. Este vorba despre o coincidență de nume, iar situația ar fi putut fi evitată cu o simplă verificare a informațiilor.

Redau mai jos răspunsul primit de la Biroul de informare și relații publice al DIICOT în urma solicitării mele de dezmințire a informațiilor false apărute în presă”, a scris Dan Badea…

Răspunsul primit de Dan Badea din partea Biroului de informare și relații publice al DIICOT este următorul:

„Urmare a solicitării dvs. din data de 11.03.2019, vă comunicăm faptul că pe rolul DIICOT nu a existat vreun dosar penal în care persoana dvs. să fi făcut obiectul cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de droguri în vederea consumului, fără drept, faptă prevăzută și pedepsită de art. 4 al. 1 din legea 143/2000, confuzia din spațiul public și referirea la persoana dvs. datorându-se coincidenței perfecte de nume și prenume cu persoana cercetată care însă are alte date de stare civilă.”

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies