Home Stiri Reacţia neaşteptată a Andreei Esca după ce şi-a văzut fiica în presa tabloidă!

Reacţia neaşteptată a Andreei Esca după ce şi-a văzut fiica în presa tabloidă!

autor Elena Yvette
226 vizualizari

Fiica Andreei Esca şi a omului de afaceri Alexander Eram este în atenţia publicului.

Reacţia neaşteptată a Andreei Esca după ce şi-a văzut fiica în presa tabloidă

Alexia Eram a fost în atenţia publicului încă de când s-a născut, deoarece aşa se întâmplă când ai o mamă atât de celebră. Însă, de când este într-o relaţie cu „fiul adoptiv” al lui Alex Velea, Mario Fresh, se pare că Alexia este ţinta ziarelor tabloide.

Reacţia neaşteptată a Andreei Esca după ce şi-a văzut fiica în presa tabloidă 1

Andreea Esca a avut o reacţie neaşteptată referitoare la acest subiect. Vedeta spune că se aştepta ca la un moment dat presa să-şi îndrepte atenţia către fiica sa şi că, din păcate sau din fericire, acesta este preţul celebrităţii…

Reacţia neaşteptată a Andreei Esca după ce şi-a văzut fiica în presa tabloidă 2

Cred că a intrat în atenţia presei bineînţeles pentru că este fiica mea şi probabil că fără să-şi dorească, asta se întâmplă, dar asta este. Cum unii au un părinte doctor, alţii au un părinte avocat, alţii bucătar sau tot felul de alte profesii, ea a avut acest noroc sau acest ghinion să fie copilul unei persoane publice. Deci asta e, vin toate la pachet. Nu ştiu dacă asta este un lucru deranjant sau nu şi oricum nu pot să vorbesc eu în numele ei. Este mare, poate vorbi şi singură”, a declarat Andreea Esca în exclusivitate pentru Libertatea.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies