Home Stiri Reacție neașteptată a Cristinei Ich după acuzele dure aduse de Deea Maxer

Reacție neașteptată a Cristinei Ich după acuzele dure aduse de Deea Maxer

autor Negriu Elena
662 vizualizari

În urmă cu ceva timp, Deea Maxer a acuzat-o pe Cristina Ich de faptul că, deși afirmase că nu va mai face plasare de produse pe perioada sarcinii, nu s-a ținut de cuvânt și nu a încetat să facă reclame în social media.

2

Deea Maxer s-a arătat extrem de deranjată de faptul că „Angelina Jolie de România” continuă să facă reclamă anumitor produse, cu toate că atunci când făcuse publică sarcina, spusese că nu va continua cu acest obicei.

Soția lui Dinu Maxer a afirmat că urăște ipocrizia și o îndemna pe Cristina Ich să își asume până la capăt statutul de influencer, lansând cuvinte dure la adresa ei.

3

„Păi asta nu e plasare de produs? Este. Şi e normală. Pentru că eşti un influencer. Unul bun. Însă nu declara, nu te jura, că baby tău nu devine influencer şi nu plasezi produse pentru el.

Că uite, trece timpul şi prinzi contracte groase. Şi asta te face să devii ipocrită. Pentru că ai promis publicului ceva, acum câteva luni.

4

Asumă-ţi. Sau o să ne zici că te-ai răzgândit. Urăsc ipocrizia”, a scris la acea vreme Deea Maxer pe pagina sa de Instagram.

Iubita lui Alexandru Pițurcă a reacționat cu totul neașteptat, spre surprinderea fanilor săi. Mai exact, aceasta a decis să o ignore pe Deea Maxer.

În timpul unui filmuleț în care vorbea cu mama ei, aceasta i-a menționat Cristinei de Deea Maxer, Cristina declarând că nici nu o bagă în seamă.

„Las-o, mamă, pe aia, că nici nu o bag în seamă.

 Sunt oameni care creează subiecte, băgare în seamă se numește”, a transmis Cristina Ich prin intermediul contului său de Instagram…

Sursa: spynews.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies