HomeStiri Mondene Reacțiile continuă, după anunțul divorțului dintre Alina și Alex Ciucu: „Nicio femeie nu pleacă de unde este respectată”

Reacțiile continuă, după anunțul divorțului dintre Alina și Alex Ciucu: „Nicio femeie nu pleacă de unde este respectată”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 863 views
Reacțiile continuă, după anunțul divorțului dintre Alina și Alex Ciucu „Nicio femeie nu pleacă de unde este respectată” in Stiri Mondene

Vestea că Alina Sorescu și Alex Ciucu divorțează nu a surprins pe multă lume, deoarece aceste zvonuri circulau de mai multă vreme. Cu toate acestea, fanii lor sperau ca cei doi să nu ajungă în acest punct, dar artista a depus actele de divorț la începutul acestui an.

Reacțiile continuă, după anunțul divorțului dintre Alina și Alex Ciucu „Nicio femeie nu pleacă de unde este respectată” in Stiri Mondene„Alina, regret că treci prin momente dificile. Sper ca soțul tău să nu aibă argumente rezonabile ca să câștige dreptul la domiciliul fetelor voastre. Copiii, mai ales fetițele, trebuie să stea alături și împreună cu mama lor. Ca atare, fii puternică și nu ceda! Profa din Iași cu care ai fost prima oară, pe la 8 ani, în Olanda. Te îmbrățișez!”, este doar unul dintre mesajele de încurajare pe care aceasta le-a primit din partea fanilor.

Reacțiile continuă, după anunțul divorțului dintre Alina și Alex Ciucu „Nicio femeie nu pleacă de unde este respectată” in Stiri Mondene„Nicio femeie nu pleacă de unde este iubită, respectată, fericită”, „Mult succes, Alina! Nu vreau să comentez nimic despre problema ta juridică, nu cunosc detaliile, dar îți doresc mult succes! Ai fost o prezență discretă și plăcută și când erai studentă! Te salut cu drag!”, au continuat internauții.

Alina Sorescu nu a dorit să comenteze cele întâmplate

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare.

Reacțiile continuă, după anunțul divorțului dintre Alina și Alex Ciucu „Nicio femeie nu pleacă de unde este respectată” in Stiri MondeneLa începutul anului, am introdus acțiunea de divorț, iar, în cadrul acestui proces, soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului. Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care, în aceste zile, mi-au trimis mesaje de încurajare”, a scris aceasta pe pagina sa de Instagram.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed