Home Stiri Regele Mihai I, mesaj trist: “Sunt sigur că fiica mea, Margareta, va găsi înțelepciunea și forța de a mă reprezenta și de a duce la îndeplinire toate acțiunile mele publice!”

Regele Mihai I, mesaj trist: “Sunt sigur că fiica mea, Margareta, va găsi înțelepciunea și forța de a mă reprezenta și de a duce la îndeplinire toate acțiunile mele publice!”

autor Elena Yvette
524 views 1 minute timp de citit

Întrucât starea sa de sănătate nu este una tocmai bună, regele Mihai I a luat hotărârea de a se retrage din viaţa publică şi de a o lăsa pe fiica sa să îndeplinească toate sarcinile care îi reveneau.

regele-mihai-i-al-romaniei-doctor-honoris-causa-al-academiei-de-studii-economice-din

„În ultimele săptămâni, am primit vestea unui serios diagnostic medical. Această situație vine în anul în care Familia și Țara sărbătoresc 150 de ani de la fondarea Dinastiei și a Statului Român modern. Sunt sigur că fiica mea, Margareta, Custodele Coroanei, va găsi înțelepciunea și forța de a mă reprezenta și de a duce la îndeplinire toate acțiunile mele publice. Am cerut Consiliului Regal să-și continue menirea și să prezinte sfatul său Custodelui Coroanei”, a transmis regele Mihai I.

Potrivit unui comunicat transmis de Biroul de presă al regelui Mihai I, acesta a fost supus unei intervenţii chirurgicale, diagnosticul pus fiind acela de carcinom epidermoid metastazant și leucemie cronică.

„Majestatea Sa urmează un tratament complex și solicitant, care îl împiedică să apară în public, și va petrece, de aici înainte, o perioadă de refacere”, precizează sursa citată.

Sursa foto: citynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies