Home Stiri Reghe dezvăluie adevărul despre pumnul pe care Anamaria Prodan i l-a dat lui Dan Alexa: „Dacă exista…”

Reghe dezvăluie adevărul despre pumnul pe care Anamaria Prodan i l-a dat lui Dan Alexa: „Dacă exista…”

autor Negriu Elena
192 vizualizari
loading...

Laurențiu Reghecampf a făcut declarații uimitoare la aproape un an după incidentul în care soția sa i-a tras un pumn în plină figură lui Dan Alexa, care la acea vreme era antrenorul echipei de fotbal Astra Giurgiu.

Atunci, Anamaria Prodan a reacționat violent în urma unor discuții tensionate ce au pornit din cauza meciului desfășurat anterior.

2

Reghe a vorbit de curnd cu privire la reacția deplasată de atunci a soției sale, explicând cum au stat, de fapt, lucrurile.

Acesta a precizat că nu a fost de acord cu modul soției sale de a gestiona situația și a punctat faptul că de multe ori el este cel care încearcă să tempereze ieșirile ei violente.

3

„Mie nu mi-a plăcut gestul pe care l-a făcut. Despre asta am discutat, nu am avut niciun fel de discuție, știam ce probleme erau la Astra în perioada respectivă.

M-a sunat ea. I-am zis că nu e ok să facă așa ceva, indiferent de ce se întâmplă, nu are cum să reacționeze în genul ăsta.

Dacă exista o legătură amoroasă între ei, nu mai existam noi. Nu am avut niciun fel de problemă eu cu Ana, mai ales pe subiectul ăsta.

Eu întotdeauna i-am spus ei să își controleze ieșirile, eu sunt retras, mai calm, eu sunt cel care o ține în anumite situații…

De multe ori nu poți controla asta, așa este ea, o fire mai vulcanică”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru Gsp.ro.

Sursa: cancan.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies