Home Stiri Regina Elisabeta a II-a a primit cadouri originale de ziua ei. Lista a fost făcută publică

Regina Elisabeta a II-a a primit cadouri originale de ziua ei. Lista a fost făcută publică

autor Elena Yvette
270 vizualizari

Probabil că toți ne-am întrebat ce cadou ar fi potrivit pentru ziua de naștere a unei regine. Joi, Palatul Buckingham a făcut publică lista pe care sunt trecute cadourile primite de regină cu ocazia împlinirii a 92 de ani, relatează DPA.

Regina Elisabeta a II-a a primit cadouri originale de ziua ei. Lista a fost făcută publică

Englezii nu-și uită regina. Asta este sigur, având în vedere că anul trecut, în preajma zilei de naștere a acesteia, ei i-au trimis numeroase cadouri. Nu mai puțin de 17.420 de colete au ajuns la Palatul Buckingham în decurs de numai o săptămână, toate pe numele Reginei Elisabeta a II-a, unele fiind felicitări, altele cadouri.

Se pare că oricine poate primi și cadouri mai puțin obișnuite, chiar dacă este regină. Aceasta a primit în dar de la Poliția regală canadiană un cal. Animalul a venit la pachet și cu un nume: Sir John. Ba mai mult, locuitorii din Insulele Virgine britanice au considerat că cel mai potrivit cadou pentru regina lor este un săculeț de culoare violet, plin cu sare.

Nici jucăriile nu au lipsit. Președintele competiției de ambarcațiuni Henley Royal Regatta i-a făcut Reginei Elisabeta a II-a cadou un ursuleț de mohair pe nume Bertie. În mod evident, acestuia nu i-a lipsit pălăria. Majetatea Sa a primit în dar și jachete pentru câini: patru la număr, toate de culoare maro, fiind decorate cu blazonul comitatului regal Windsor și Maidenhead…

Nici ambasadorii delegați în Regatul Unit nu au uitat de ziua reginei. Aceștia i-au trimis cadouri simbolice. De pildă, Majestatea Sa a primit din partea guvernului din Indonezia un tablou cu ea și prințul consort, ducele de Edinburgh, în timp ce se află pe o câmpie cultivată cu orez. Ambasadorul chinez i-a dăruit un evantai de mătase pe care era pictat portretul ei. În ceea cel privește pe ambasadorul tunisian, acesta i-a dăruit un tablou în mozaic, pe care era reprezentat chipul reginei.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies