Home Stiri Regina Marii Britanii a luat o decizie de ultimă oră în ceea ce îi privește pe Meghan și pe Harry

Regina Marii Britanii a luat o decizie de ultimă oră în ceea ce îi privește pe Meghan și pe Harry

autor Buinoschi Andreea
93 vizualizari

Plecarea lui Meghan și a Prințului Harry din Familia Regală a Marii Britanii nu a fost pe placul tuturor și nici al Reginei Elisabeta a II-a. Din cauza faptului că nepotul său și soția lui au încălcat regulile, monarhul a decis să îi pedepsească pentru nesupunerea de care au dat dovadă.

Potrivit celor de la playtech.ro, Meghan și Harry, în timp ce se „descotoroseau” de îndatoririle regale pe care le aveau, au pus mult mai mult accent pe interesele lor personale și au semnat un contract extrem de bănos cu cei de la Netflix. Regina Marii Britanii nu a fost deloc încântată de decizia pe care cei doi soți au luat-o și i-a transmis nepotului său: „lucrezi pentru monarhie, monarhia nu lucrează pentru tine”.

În urmă cu doar două zile s-a aflat, în mod oficial, că foștilor Duci de Sussex nu le mai sunt atribuite patronajele pe care le aveau până acum, deoarece aceștia au spus că nu se vor mai întoarce niciodată în Familia Regală a Marii Britanii.

În luna martie a anului trecut, Meghan și Harry au părăsit Palatul Buckingham și s-au mutat în Statele Unite ale Americii. La scurt timp după mutarea lor pe celălalt continent, aceștia au semnat cu Netflix și Spotify, cele două contracte aducându-le un venit de peste 100 de milioane de lire sterline.

Mai mult decât atât, conform celor de la Daily Mail, Regina nu a fost de acord cu niciuna dintre deciziile luate de aceștia în urma plecării din Anglia și s-a arătat cu totul împotriva planurilor celor doi soți: respectarea îndatoririlor regale, în timp ce își trăiau viața departe de Anglia.

Cei doi soți au avut roluri importante în armată, în artă, dar și în ceea ce privește Commonwealth-ul, alături de organizațiile sportive. Odată cu anunțul că plecarea lor este una definitivă, regina le-a retras aceste privilegii.

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies