Relația dintre Bianca Drăgușanu și Adrian Mutu a fost confirmată: „Ești genul meu de femeie”

Share

Bianca Drăgușanu a confirmat relația pe care a avut-o cu Adrian Mutu. Ceea ce a fost între ei nu a fost ușor de trecut cu vederea, iar povestea lor de dragoste a făcut istorie. În cele din urmă, fosta prezentatoare a vorbit despre relația pe care au avut-o, după ce timp de mai mulți ani s-a spus că a reprezentat motivul divorțului de Victor Slav.

Potrivit declarațiilor blondinei, relația lor ar fi început după ce Bianca l-ar fi apărat în mod public. Acesta a reușit să o contacteze și i-a mulțumit printr-un mesaj pentru ceea ce a făcut pentru el. Mai mult decât atât, acelea nu au fost singurele mesaje pe care Mutu i le-a trimis.

Se pare că Bianca a reușit să îi sucească mințile atât de tare, încât declarațiile de dragoste pe care i le făcea erau de-a dreptul impresionante. Bărbatul nu mai știa ce să facă pentru ca Bianca să fie a lui, fiind, potrivit spuselor sale, singura femeie care îi stârnise interesul atât de mult.

„Relația noastră a început în octombrie 2009, când eram asistentă TV. A fost un material atunci în care Cristea și Mutu au fost prinși cu două femei la restaurant, eu i-am luat apărarea lui Mutu în direct. Imediat, în pauza publicitară, el a făcut rost de numărul meu cumva și m-a sunat: «Mulțumesc, baby, tu ești genul meu de femeie, nu alea…».

Am stabilit să mă duc la el și am plecat într-o vacanță după emisiunea mea. Din acel moment, am început să merg la el în fiecare weekend. Plecam vineri dimineața și mă întorceam lunea. După emisiunea de joi, mă duceam acasă, îmi făceam bagajele și plecam direct la aeroport. Și de joi noapte până duminică noapte nu dormeam deloc! Ajungeam vineri la el și, până când plecam, o țineam numai în ieșiri: restaurante de lux, cluburi de fițe, petreceri private, distracții de tot felul.

suna foarte des întrebe ce fac, cu cine sunt, unde sunt. Țin minte mereu întreba cât sunt plătită pentru diverse joburi și eu îi spuneam, de exemplu, iau 1.000 de euro și el îmi spunea îmi dublu doar nu duc, stau în casă, nu vadă nimeni. Dar eu de multe ori duceam”, a declarat Bianca pentru cei de la ciao.ro…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news