HomeStiri Mondene Remedii pentru unghii sănătoase

Remedii pentru unghii sănătoase

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 699 views
Unghii-sanatoase in Stiri Mondene

Mâinile sunt cartea de vizită a oricărei persoane, așa că niște unghii mereu îngrijite și foarte naturale sunt câteodată tot ce ai nevoie să poți ieși în societate cu fruntea sus. Pentru o femeie este foarte important ca unghiile să fie cât mai sănătoase și frumoase, îngrijite, nepătate, care să nu se exfolieze. Iată, așadar, câteva remedii pentru unghii sănătoase.

Unghii sanatoase

Înainte de a prezenta rețete pentru unghii sănătoase, trebuie să știi că unghiile bine formate și strălucitoare sunt expresia unei stări psihologice și fizice armonioase. O alimentație completă și echilibrată este esențială pentru sănătatea unghiilor, însă nu strică și anumite tratamente pentru o strălucire a lor.

Remedii pentru unghii sănătoase – masează-ți unghiile pentru fortificare și creștere

Pentru unghii sănătoase și veșnic strălucitoare, nu ezita să le masezi cât poți de des, după baie. Masajul le fortifică și le stimulează creșterea, le face mai suple și mult mai rezistente. Se pot masa cu puțină ceară de albine sau ulei de măsline sau neem. Uleiul este și o bună protecție împotriva micozelor și bacteriilor ce pot apărea la unghii.

Citește continuarea articolului pe CLICK SANATATE

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed