HomeStiri Mondene Renata, soţia lui Dan Marin: „Dumnezeu l-a iubit mai mult decât mine şi l-a luat înapoi.”

Renata, soţia lui Dan Marin: „Dumnezeu l-a iubit mai mult decât mine şi l-a luat înapoi.”

autor Elena Yvette
1,4K views

Luna trecută, Andreea Marin a suferit foarte mult, din cauza trecerii în nefiinţă a tatălui său, Dan Marin, care a murit în timp ce se afla în casa lui, uitându-se la televizor. Acesta era foarte bolnav, avea diabet şi patru stenturi la inimă. 

cuplu

Starea de sănătate a tatălui Andreei Marin s-a agravat în ultimul an, în ciuda încercării doctorilor de a-l salva.

Săptămâna trecută, Renata, soţia lui Dan Marin, scria următorul mesaj emoţionant, cu privire la cel care i-a fost soţ timp de câţiva ani, pe pagina sa de socializare:

„A trecut o lună de când sufletul meu şi-a pierdut perechea. Dumnezeu l-a iubit mai mult decat mine si l-a luat inapoi. Si mi-a facut țăndări inima și mi-a pustiit sufletul. Nu pot să adun cioburile, lipsesc jumătate.
Știți că sufletele-pereche simt tot timpul legătura dintre ele și vor să fie împreună în permanență?Legătura noastră a fost mai mult decât o flacără a pasiunii, a fost o emoție care ne umplea sufletul.Când eram împreună ne simțeam întregi, iar când eram foarte departe unul de celălalt simțeam că o bucată din noi lipsește.
Eram compleți. Eram fericiți. Eram.
Știu că este în lumină, în rai, și este fericit. Și știu că mă veghează și e cu mine, chiar dacă nu-l văd. Cel mai important lucru este că știu că este fericit. Așa cum mi-am dorit tot timpul.
Te iubesc puf!”.

Dan Marin fusese inginer şi a fost o persoană renumită, foarte apreciată şi respectată în Roman. În perioada 1971-1990, a construit majoritatea blocurilor din Roman.

Sursa photo: 7est.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed