HomeStiri Mondene Reteta cu lamaie si bicarbonat impotriva cancerului

Reteta cu lamaie si bicarbonat impotriva cancerului

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
Rețeta-cu-lămâie-și-bicarbonat-împotriva-cancerului in Stiri Mondene

S-a dovedit că, în anumite cazuri, rețeta cu lămâie şi bicarbonat, alături de alte soluţii naturale, are aceleaşi rezultate precum medicamentele promovate de medicina tradiţională.

Despre lămâie se ştie că e bogată în vitamina C care reduce nivelul de histamină din organism şi care este, totodată, un puternic antioxidant. Vitamina C este esenţială pentru îmbunătăţirea activităţii sistemului imunitar. Lămâia conţine şi vitaminele A, E şi K, dar şi cupru, potasiu şi magneziu, toate acestea contribuind la buna funcţionare a organelor vitale. Membrana albă şi coaja de lămâie conţin limonen, despre care specialiştii cred că are o importantă acţiune antitumorală şi implicit potenţial în ceea ce priveşte tratarea cancerului, în special a celui mamar.

Un studiu efectuat la nivel european arată că dacă se consumă cel puţin patru porţii a câte 150 de grame de citrice pe săptămână, în special de lămâie, se reduce riscul apariţiei cancerului de gât cu 58%, al celui oral cu 53%, al celui de stomac cu 31%, respectiv al cancerului colorectal cu 18%. S-a dovedit ştiinţific că lămâia poate distruge celulele cancerigene care declanşează 12 tipuri diverse de cancer.

Bicarbonatul de sodiu are diverse întrebuinţări care nu au legătură cu bucătăria: având proprietăţi abrazive, acesta albeşte dantura, iar fiind alcalin, reuşeşte să calmeze arsurile gastrice. Totodată, acesta este folosit în tratarea aftelor şi combaterea micozelor.

Amestecul de lămâie cu bicarbonat are efect alcalizant, contribuie la purificarea organismului şi la arderea grăsimilor. Totodată, acesta ajută atât la reglarea nivelului grăsimilor din sânge cum sunt colesterolul şi trigliceridele, cât şi al glicemiei. În urma unor studii, s-a ajuns la concluzia că aceste ingrediente, folosite împreună, pot preveni dezvoltarea celulelor cancerigene…

Rețeta:

  • 2 linguriţe de suc de lămâie proaspăt stoarsă;
  • jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu;
  • 240 ml de apă fierbinte.

Amestecul trebuie consumat de patru ori pe zi, la intervale aproximativ egale.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed