Home Stiri Rezultat uimitor! Fă-ți rujul mai rezistent!

Rezultat uimitor! Fă-ți rujul mai rezistent!

autor Elena Yvette
84 vizualizari

Cu toate știm că atunci când aplicăm un ruj în mod corespunzător acesta poate avea efecte miraculoase. Iată o scurtă listă cu sfaturi de urmat prin care buzele tale vor avea un aspect atrăgător și irezistibil fără a depune prea multe eforturi!

Rezultat-uimitor

Exfoliază-ți buzele
Prin exfoliere va fi eliminat țesutul uscat de pe suprafața buzelor tale, acestea căpătând ulterior un aspect mult mai fin și catifelat. Tot ceea ce trebuie să faci în această privință este să aplici pe buze un amestec de zahăr brun și miere, după care masezi puțin.

Se recomandă să repeți acest procedeu de două ori pe parcursul unei săptămâni.

Hidratează-le
Poți apela la orice tip de cremă hindratantă, însă asigură-te că nu este una foarte cremoasă. Este important să facem acest lucru în special în anotimpurile friguroase.

Buzele tale vor căpăta astfel un aspect proaspăt și natural!

Aplică o picătură de fond de ten
Înainte de a aplica rujul, poți aplica puțin fond de ten pe buze pentru a crea o bază care să-i asigure acestuia rezistență peste zi, și nu numai. Odată aplicat fondul de ten, folosește un șervețel uscat și tamponează-l ușor pe buze. Astfel, rujul tău se va fixa mult mai bine și elimini riscul de a se forma acele linii care nu au un aspect foarte atractiv…

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies