Rezultatul Drug Test în cazul Margherita de la Clejani. Amănunte șocante

Share

Dan Capatos se implică în cazul Margheritei de la Clejani. Prezentatorul TV s-a supus unui Drug Test, pentru a verifica pe propria lui piele rezultatele, având în vedere că urmează un tratament medicamentos.

În cadrul emisiunii Xtra Night Show, în prezența unui polițist, lui Dan Capatos i s-au recoltat probe pentru testul antidrog.

S-a folosit un aparat dintre cele pe care le folosește Poliția Română, pentru ca rezultatele să fie relevante.

În acest mod, Dan Capatos a dorit să ofere o perspectivă nouă legată de cazul în care este implicată Margherita de la Clejani, scoțând la iveală amănunte șocante.

„Vreau să începem acest experiment. Mă voi supune acestui test pentru că sunt, cumva, emblematic pentru ce vorbeam în serile trecute.

Sunt un pacient care, din cauza afecţiunilor generate de acest program extrem – de 13 ani nu reuşesc să dorm decât de la 5.00.

Am dezvoltat multe de afecţiuni, printre care o hipertensiune cu pusee mari, care au ajuns până pe la 23 cu 17, adică în pragul uşii Sfântului Petru, şi cu o cefalee tensională.

Din acest motiv, iau șapte-opt medicamente zilnic. Am ales să vă şi spun medicamentele, pentru că demersul este să demonstrăm că nu orice om care suferă de afecţiuni normale (stres, oboseală) şi care se tratează pentru aşa ceva nu devine automat dușmanul Poliţiei.

Până la urmă, ofițerii de poliție încearcă să îi depisteze pe cei care fac abuz de medicamente (noul drog la modă) sau consumul de droguri clasice.

Pe lângă un 0,25 de Xanax prescris, mai iau pentru tensiune Prestarium, Tertensif, Betaloc Zok, Tenaxum, Aspenter şi, pentru alergie permanentă, Symphoral.

Eu am, în fiecare moment, aceste substanţe în corp. Aparatul nu scoate în evidenţă decât abuzul de medicamente sau aşa ar trebui.

Dacă ai o afecțiune incompatibilă cu condusul, normal că atunci medicul anunţă Poliţia Rutieră și îţi suspendă permisul”, a spus Dan Capatos.

Reamintim faptul că Margherita de la Clejani a provocat un accident rutier, iar tabloidele au speculat că s-ar fi produs pe fondul consumului de droguri.

Viorica și Ioniță de la Clejani, părinții Margheritei, au susținut vehement că aceasta nu s-ar fi atins de droguri, deși Drug Testul realizat la acel moment de către polițiști a arătat prezența în sânge a unor substanțe interzise.

Ioniță de la Clejani declarase la Xtra Night Show faptul că Margherita ar fi luat, de fapt, niște pastile pentru slăbit, nu droguri.

Margherita a fost dusă de autorități la Institutul Național de Medicină Legală Mina Minovici, pentru a i se face analize amănunțite…

La acea vreme, ea susținea în fața presei că rezultatele „vor fi negative”, iar atunci le va da cu ele „în cap” jurnaliștilor.

Sursa: radiosimplu.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news